Napretkovi uskrsni dani 2018.

Ovogodišnji Napretkovi uskrsni dani počinju u ponedjeljak, 26. ožujka u 19 sati Izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, koja se tradicionalno održava u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku.

 

Napretkovi umjetnici će se predstaviti s šezdesetak dijela u svim tehnikama. Uskrsni koncert  Napretkove GP Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora „Marija“ i Simfonijskog orkestra Mostar je na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja u 19 sati u mostarskoj Katedrali.

Jedanaesti Uskrsni boćarski turnir na programu je u subotu, 7. travnja na terenima BK Napredak u Pijačnoj ulici s početkom u 10 sati. Kao i uvijek očekuje se sudjelovanje najboljih bh boćara. Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će se održati 10. travnja u 19 sati u sarajevskoj Katedrali Srca Isusova, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

Tri dana kasnije, u petak 13. travnja u 18 sati u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu bit će promovirana knjiga Vjera i kultura, prof. dr. Franje Topića. Dan kasnije, u subotu u 9 sati Napredak, u suradnji s talijanskom Kršćanskom radničkom partijom, upriličuje, također u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, Okrugli stol Stanje dijaloga u Bosni i Hercegovini.

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna