Promocija socijalnog poduzeća VedriMo

Prva promocija socijalnog poduzeća VedriMo u organizaciji projekta koji financira Europska unija "Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u BiH i Crnoj Gori", održati će se u u ponedjeljak, 06. studenog 2017. u prostorijama Udruge Vedri osmijeh, Rodoč b.b., Mostar.Pozivaju se predstavnici medija na prvu promociju socijalnog poduzeća VedriMo koja se organizira u okviru projekta ”OPTION - Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori“, koji financira Europska unija.

Prva promocija će se održati u ponedjeljak, 06. studenog/novembra 2017. s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Udruge Vedri osmijeh (Rodoč bb). Izjave za medije planirane su u 11.45 sati.

Cilj ove promocije je upoznavanje javnosti o zapošljavanju tri osobe s invaliditetom u poduzeću VedriMo kao jedan od rezultata projekta koji ima za cilj integriranje i zapošljavanje osoba s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Prisutnim će se obratiti: Gianluca Vannini, Vršilac dužnosti šefa Operativnog odjela za socijalni razvoj, civilno društvo i prekograničnu suradnju Delegacije Europske unije u BiH, Danijela Kegelj, predsjednica Udruge Vedri osmijeh i Cecilija Petrović, projekt koordinator projekta ”OPTION - Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Ukupna vrijednost projekta  "OPTION"  je 136,970.70 eura, od čega EU financira 99,000.00 eura u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Projekt implementira Vedri Osmijeh i Caritas Barske nadbiskupije sa partnerima Caritas BiH, NCM “Ivan Pavao II” i Udruženje Paraplegičara Bar,  od 25.07.2016. do 25.11.2017. u Bosni i Hercegovini, odnosno do 25.01.2018. u Crnoj Gori.


Program promocije


10:30 - 11.00           Registracija sudionika
11:00 - 11:15           Pozdravne riječi

•    Gianluca Vannini, Vršilac dužnosti šefa  Operativnog odjela za socijalni razvoj, civilno društvo i prekograničnu suradnju, Delegacija Europske unije u BiH
•    Danijela Kegelj, predsjednica Udruge  "Vedri osmijeh"

11:15 - 11:45          Prezentacija rezultata projekta

•    Cecilija Petrović, projekt koordinator  za BiH Projekta " Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u BiH i Crnoj Gori"
•    Danijela Kegelj, predsjednica Udruge "Vedri osmijeh"
   
11:45 - 12:15              Izjave za medije

12:15 - 13:00              Zakuska


Komentari:

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna