PRIJAVITE SE Još malo do 12. Dana šljive u Rami

Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI ŠLJIVE PROZOR – RAMA 2017“ održati će se u  Prozoru – Rami 18. i 19. rujna 2017. godine.
Samo nekoliko dana nakon što su odaslani prijavni obrasci i pozivi, pristigle su rezervacije za skoro 2/3 sajamskog prostora.


Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani šljive" Prozor-Rama 2017. bit će održan kroz dva dana, 18. i 19. rujna, u sportskoj dvorani u Prozoru.

Na ovoj  manifestaciji predstavit će se oko 120 izlagača iz 2 zemlje i najznačajniji domaći gospodarstvenici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom i preradom.

"Dani šljive postaju sve prepoznatljiviji sajam koji se organizira sada po 12 put, iz lokalnog sajma lagano dostigao regionalni i nacionalnu razinu, postaje mjesto samo procjene vlastitih mogućnosti za mnoge poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike. Pored ugodnog ambijenta, sajam će omogućiti susretanje proizvođača s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca", kazao je Stipo Čuljak u ime Organizacijskog odbora Sajma.

Kao i ranijih godina, bit će organizirano ocjenjivanje voćnih rakija i likera, te različitih vrsta sira. Sukladno najnovijim trendovima uz ocjenu stručne komisije, za najbolje dodijelit će se posebne nagrade i plakete kao i za najbolje projekte iz oblasti poljoprivrede i turizma koji su najviše doprinijeli razvoju i promociji općine u ovoj godini.

"Izlaganje na sajmu je besplatno za sve one koji su bili izlagači ranijih godina. U sklopu Sajma održati će se stručna predavanja, od kojih jedno na temu turizma a drugo na temu poljoprivrede a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva. Sajam će imati i humanitarnu stranu kroz zajedničku akciju sa udrugom „Djeca nade“ kojima svi prihodi od ulaznica i tombola idu za njihov rad i aktivnosti", dodao je Čuljak.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti do 8. rujna, a detaljne informacije mogu dobiti putem e-mail kontakta nadležne službe [email protected]–rama.org i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te broja telefona 036/771-921.


Više pojedinosti kao i prijavni obrazac možete pogledati OVDJE.


/Republikainfo.com/
 
 

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna