Dani šljive 2017 u Prozor-Rami

Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI ŠLJIVE PROZOR – RAMA 2017“ održati će se u  Prozoru – Rami 18. i 19. rujna 2017. godine.Iz Općine Prozor-Rama pozivaju poljoprivrednike i gospodarstvenike da na Sajmu predstave svoje proizvode ili usluge.

"Ponovo je pred nama vrijeme ugodnog i korisnog druženja, novi kontakti, nova znanja, nove ideje, prilika za pravilno vrjednovanje vlastitih potencijala  i razvojnih planova. Za izlagače koji su ranijih godina sudjelovali na Sajmu, i ove godine smo osigurali besplatan izlagački prostor, te kvalitetne prateće sadržaje.
 Ocjenjivačke komisije dodijeliti će plakete za najbolje ocijenjene voćne rakije, likere, sireve te druge proizvode i usluge. Dobro došli", poruka je dr. Joze Ivančevića, načelnika ove općine.

Zainteresirani za Sajam mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca i istog dostaviti e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili faxom na broj 036/771-342.
Za sve nejasnoće na raspolaganju su djelatnici iz Službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije (telefon 036/771-921 - Stipo, 036/771-912 -Josip).


Više pojedinosti kao i prijavni obrazac možete pogledati OVDJE.
/Republikainfo.com/
 
 

Komentari:

No comment.

"Borci" za zarod

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna