TZ HNŽ izlagala u Beču: Austrijancima Hercegovina posebno zanimljiva

Od 12. do 15. siječnja 2017. godine, u glavnom gradu Austrije, Beču, održava se turistički sajam za poslovnu i široku publiku “Ferien-Messe” s ukupno 850 izlagača iz 80 zemalja.

Na ovom sajmu, koji će prema očekivanjima organizatora posjetiti oko 150.000 posjetitelja, kao jedini predstavnici iz BiH su prisutni Turistička zajednica HNK, te Fortunatrade Tours d.o.o. iz Mostara, priopćeno je iz Turističke zajednice HNŽ-a.

Na štandu Turističke zajednice HNŽ, pored direktora i pomoćnika direktora TZ HNK, prisutni su bili i ministar  turizma  trgovine i zaštite okoliša HNŽ Ajdin Teletović, ministar financija HNŽ Adnan Faladžić i predsjednik Skupštine HNŽ Šerif Špago.

Štand TZ HNŽ posjetio je veliki broj posjetiteljai pokazano je značajno zanimanjeza BiH te posebno za regiju Hercegovine, odnosno za turističku ponudu HNŽ.

Bitno je napomenuti da Austrijanci sve više prepoznaju BiH, a posebno Hercegovinu kao značajnu i zanimljivu turističku destinaciju, prema kojoj u svojim kratkim komentarima imaju veoma pozitivan stav.

Paralelno sa sajmom turizma održava se i sajam automobila Vienna Autoshow, Bike Village Vienna, kao i sajam hrane što je doprinijelo ovako velikom broju posjetitelja, javili su iz TZ HNŽ-a, prenosi Starmo.ba. /Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna