Glup, gluplji i junior

'Glup i gluplji' ipak će dobiti nastavak, a jedan od glupih junaka dobit će i (glupo?) dijete!

 


Bobby Farrelly potvrdio je da će zajedno s bratom Peterom snimati nastavak njihove slavne komedije 'Glup i gluplji', te je tom prilikom ispričao i priču filma. Jedan od dvojice glavnih junaka (glup ili gluplji, još ne znamo koji) davno je napravio dijete, a budući da ima probleme s bubregom, ide u potragu za svojim potomkom kojeg želi pitati bi li mu ustupio svoj bubreg. Priča ne zvuči nimalo spektakularno, ali vjerujemo da će braća Farrelly napraviti duhoviti film, iako je pitanje mogu li ponoviti uspjeh originalnog filma.

'Glup i gluplji' je snimljen 1994. i odmah nakon premijere postigao je odličnu gledanost, a poslije brojnih televizijskih emitiranja stekao je pravi kultni status, te se našao na brojnim listama najboljih komedija svih vremena. 2003. je snimljen prequel 'Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd' koji je kod nas izišao pod naslovom 'Glup i gluplji 2', no riječ je o nastavku bez redatelja i glumaca iz originalnog filma, pa ga obožavatelji nikad nisu prihvatili.

Nastavak se planira već dugo vremena, a Jeff Daniels je izjavio da ga neće snimati ukoliko u filmu neće glumiti i njegov partner iz originala, Jim Carrey. Carrey inače ne voli snimati nastavke, ali čini se da je ovaj put pristao te bi snimanje filma trebalo početi sljedeće godine, čim Daniels završi sa snimanjem serije 'Uredništvo'.

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna