Severina prvi put na naslovnici sa sinom: 'Nikada nisam bila sretnija'

Splitska pjevačica je u intervjuu za Gloriju ispričala sve o novom životu sa svoja dva omiljena muškarca. Kaže kako joj život izgleda poput lijepog sna, a dane provodi na relaciji Split, Zagreb, Beograd, Vršac i Čenej, gdje joj je dragi uredio glazbeni studio u kojem se priprema za ljetnu turneju.

'Najsretnija sam žena na svijetu jer sam postala mama', kaže Severina koja nema razloga skrivati svoje uzbuđenje i sreću. 40-godišnja pjevačica pozirala je za Glorijinu naslovnicu upravo s malenim Aleksandrom kojega je prvi puta predstavila javnosti.

'Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj propješačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pjesme s Youtubea pa plešemo', ispričala je Severina koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji 46-godišnjeg zaručnika Milana Popovića.

'Ono 'ja' više ne postoji, ili barem u prijašnjem obliku. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nježniji', ispričala je popularna pjevačica. Ipak priznaje kako su joj prva dva mjeseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči.

'Sretna sam što će naše dijete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik svijeta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka', kaže, no na pitanje hoće li ona i Milan stati pred oltar odgovara: 'Ma mi smo već stari bračni par'.

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna