Viva España! - Filmska španjolska groznica

Titulu europskih prvaka izbojevali su Iniesta i Torres, a evo tko bi trebao biti u španjolskoj reprezentaciji najboljih redatelja i glumaca!

Viva España! - Filmska španjolska groznica

Španjolci su upravo pokorili nogometnu Europu, a španjolska kinematografija već dugo vremena osvaja europske gledatelje. Odabrali smo za vas tipične španjolske naslove u kojima vladaju seks i strast!

'Veži me!' ('Atame!'), r: Pedro Almodovar

Almodovar je prava legenda španjolskog filma i snima prave filmove za publiku: šarene melodrame puna seksa i crnog humora. U ovom klasiku sado-mazo scene izvode - Victoria Abril i Antonio Banderas!

'Lucia i seks' ('Lucía y el sexo'), r: Julio Medem

Jedan od najerotičnijih filmova svih vremena nudi fascinantne scene seksa, mora i smrti, a u glavnim ulogama su Paz Vega, Najwa Nimri i Elena Anaya koje su s vremenom postale prave zvijezde.

'Šunka, šunka' ('Jamon, Jamon'), r. Bigas Luna

Penelope Cruz i Javier Bardem su u vrijeme snimanja ovog filma bili vrlo mladi i vrlo lijepi, a s godinama su izrasli u prave seks-simbole te su se nakon dugo vremena i - vjenčali. Očito nisu previše glumili kada su snimali erotske scene...

'Zlatna vremena' ('Belle epoque'), r: Fernando Trueba

Dobitnik Oscara za najbolji strani film također slavi ljepotu i putenost, a osim neizostavne Penelope Cruz, u filmu možete vidjeti i čari Ariadne Gil i Maribel Verdu!

'Otvori oči' ('Abre los ojos'), r: Alejandro Amenabar

Prije nego što je krenuo u Hollywood, Amenabar je snimio intrigantan film o stvarnosti i snu u kojem možemo vidjeti kako Penelope Cruz i Najwa Nimri jednog okorjelog ženskaroša dovode do ludila.

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna