Mila Kunis voli online upoznavanje – samo ne za sebe

Uz sunčane vikende u Kaliforniji i vožnju motociklom, Mila Kunis također provodi mnogo vremena sa svojim prijateljem Ashtonom Kutcherom. U novom intervjuu za Glamour, zvijezda filma Ted rado progovara o vezama – uključujući online upoznavanje, pronalazak dečkiju za njene prijateljice, kao i njene vlastite preferencije kada je o dečkima riječ. No, kada je riječ o Ashtonu, ima manje toga za reći.

Mila pregledava online profile dečkiju na stranicama za online upoznavanje dok traži potencijalne dečke za svoje prijateljice. 'Pregledavam i izabirem dečke za moje prijateljice. To je kao online shopping! Skupimo se sve s našim laptopima i popijemo čašu vina. Onda se dopisujemo s tim dečkom.' – kaže Mila.

Mila ide toliko daleko da na profilima svojih prijateljica osobno uređuje njihovu rubriku 'O meni', upisujući ono što voli kod njih.
Kada se Milu pita o glasinama koje je povezuju s Kutcherom, ona odgovara: 'Devedeset devet posto toga je s****. To je najveće zlostavljanje ikada – paparazzi. Tiskane laži, optužbe, to je jednostavno nasilje!'.

Kada je riječ o Gospodinu Pravom, Mila kaže da bi jednog dana htjela zasnovati obitelj. 'Ovo nije pravo vrijeme za mene da imam obitelj, ali jednog dana ju želim. Radije bih bila zaljubljena i imala dijete nego snimala film.'.

Ipak, njena filmska karijera cvijeta otkada je primila 'Zlatni globus' za svoju ulogu balerine u filmu Crni labud (Black Swan), ulogu koja je promijenila njeno tijelo. Naime, za potrebe uloge, Mila je smršavila devet kilograma. No, nakon filma se vratila na svoju normalnu kilažu.Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna