Nicole Kidman u novoj seriji autorice "Malih laži"

Nicole Kidman i nekoliko članove ekipe koja je radila nagrađivanu HBO seriju Male laži ponovno se udružuje za seriju na streaming servisu Hulu.Kidman će se osim u glumačkoj ulozi naći i u ulozi izvršne producentice dramske serije Nine Perfect Strangers, još jedne serije koja se radi prema romanu Liane Moriarty, inače poznate kao autorice romana Male laži u kojoj je adaptaciji Kidman također glumila. Showrunner Malih laži David E. Kelley i ovdje će se naći u toj ulozi.

Nine Perfect Strangers govori o devet potpunih stranaca koji se nađu u popularnom wellness odmaralištu u kojem svaki od njih pokušava okrenuti novu stranicu u svom životu. Kidman će se naći u ulozi šefice wellnessa, Mashe, koja nadgleda oporavak pacijenata i skrbi za njihovo tijelo i um. No, ovih devet potpunih stranaca nisu ni svjesni što će im se dogoditi...

Prava na seriju su otkupljena još u srpnju prošle godine, a Hulu je jučer objavio da će snimanje konačno započeti. Seriju na malim ekranima očekujemo krajem 2020. godine.

Nicole Kidman ćemo uskoro gledati u drugoj sezoni Malih laži koje se na HBO vraćaju 9. lipnja. U ostalim ulogama su Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz i Meryl Streep.(izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna