"Igra prijestolja" srušila rekord po broju tweetova

I dok novi Osvetnici ruše rekorde na velikom ekranu, na malim ekranima svu pažnju je zaokupila posljednja sezone serije Igra prijestolja.Sinoćnja epizoda je malo koga mogla ostaviti ravnodušnim. Riječ je o dosad najduljoj epizodi u povijesti Igre prijestolja u trajanju od 1 sat i 22 minute koja je donijela veliku bitku koju smo čekali od početka serije. Bitka se odvila u potpunom mraku, snijegu, kasnije dimu i vatri zbog čega su mnogi fanovi prigovorili kako su se neke scene jedva vidjele.

I dok fanovi slažu dojmove o seriji i nagađaju o radnji sljedeće epizode, serija je srušila jedan od rekorda: postala je serija po scenariju o kojoj se najviše tweetalo u povijesti televizije. Epizoda The Long Night donijela je 67 minuta napete bitke što je rezultiralo s nevjerojatnih 7,8 milijuna tweetova o seriji. Najviše tweetova je bilo o Aryi, slijede je Night King, Bran, Jon Snow i Cersei. Za usporedbu, prijašnji rekorder je bila premijerna prva epizoda sezone od 14. travnja za koju se razmijenilo 5 milijuna tweetova. Dosad ove godine serija je bila tema u 52 milijuna tweetova što znači da interes za seriju raste.

U ponedjeljak u 3 ujutro, paralelno s američkom premijerom, na rasporedu je četvrta epizoda Igre prijestolja koja će trajati koliko i prethodna, a zadnja, šesta epizoda nas čeka 19. svibnja. Repriza će ponovno biti isti dan u 20 sati na HBO kanalu, a sve epizode su dostupne i a HBO GO servisu. Do ponedjeljka pogledajte kratku najavu nove epizode u kojoj se rat nastavlja!

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna