Glumac stigao u raskošnoj haljini: Pored najvećih glumačkih zvijezda, on je ovako odjeven privukao pažnju!

Glumac Billy Porter na crveni je tepih dodjele Oscara stigao u pratnji supruga Adama Smitha. 

  

Sve oči svijeta noćas su bile uperene u holivudski Dolby Theatre gdje se noćas održala 91. dodjela najprestižnije filmske nagrade na svijetu - Oscar.

Među gostima i prezenterima bio je i američki glumac te pjevač Billy Porter koji je na crveni tepih stigao u pratnji supruga Adama Smitha, ali i u odjevnom komadu tipičnom za pripadnice ljepšeg spola.

Naime, Billy se pojavio u raskošnoj, crnoj smoking-haljini od baršuna dizajnera Christiana Sirianoa, dok njegov suprug nije pretjerivao, već se pojavio u klasičnom odijelu. A dok nisu stigle zvijezde A-liste, Billy je bio najveća zvijezda crvenog tepiha, iako ne sumnjamo kako bi u ovakvoj kombinaciji privukao pažnju i pored glavnih faca. Pažnju Twitteraša svakako je zadobio koji za njegov styling imaju samo riječi hvale.

Glumac je dosad nastupao u raznim kazališnim predstavama, među ostalim i na slavnom Broadwayju, glumio u nekoliko filmova, bio dio zabavljačke skupine koja je redovito nastupala u Kennywood Parku u Pennsylvaniji, a snimio je i tri glazbena albuma.

Sa suprugom Adamom vjenčao se 2017. godine.

(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna