STIGAO PRVI TRAILER ZA NOVE ‘FANTASTIČNE ZVIJERI’: Fanovi u transu, evo tko će utjeloviti mladog Dumbledorea

Zločini Grindelwalda počet će se prikazivati 16. studenoga 2018. Prvi film iz franšize, Fantastične zvijeri i gdje ih naći, zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijetaDrugi nastavak Fantastičnih zvijeri snimljen po romanu britanske spisateljice J.K.Rowling sadrži scene iz škole za čarobnjake u Hogwartsu, izravno povezujući priču s megauspješnim knjigama i filmovima o Harryju Potteru.

Trailer za film Warnera Brosa Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda, koji će se početi prikazivati u studenome, obožavateljima daje priliku i da prvi put vide Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea, puno prije nego što je postao ravnatelj škole vještičarenja i čarobnjaštva.

Radnja prvog iz franšize od pet novih filmova događa se nekih 70 godina prije nego što je taj dječak krenuo u školu i počeo svladavati čarobnjačke vještine.

Teaser iz Zločina Grindelwalda prvi je u kojem se Hogwarts prikazuje kao dio priče o Fantastičnim zvijerima u čijem je središtu Newt Scamander, “magizoolog” s koferom punim čudnih zvijeri.

“O Bože, Hogwarts! Dumbledore! Tema o Harryju Potteru! Smijeh! Suze! Sjećanja! Presretan sam”, napisao je na Youtubeu oboževatelj Hunter.

Nakon premijere u prosincu 2016., prvi film iz franšize, Fantastične zvijeri i gdje ih naći zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta.

Dosadašnjih osam filmova o Harryju Potteru ukupno su zaradili vrtoglavih sedam milijardi dolara. Zločini Grindelwalda počet će se prikazivati 16. studenoga 2018.

 (izvor: Hina)

Komentari:

No comment.

Bijednici

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna