Posljednji Jedi prikazivat će se i na ISS-u

Najnoviji film iz franšize Ratovi zvijezda bit će prikazan astronautima na Međunarodnoj svemirskoj postajiDanašnji dan službeni je dan svjetske premijere najnovijeg filma popularne franšize Ratovi zvijezda, Posljednji Jedi. Fanovi diljem svijeta već mjesecima čekaju ovaj dan, a ove godine premijera filma neće biti održana samo na Zemlji, nego i u njezinoj orbiti.

Novinar Robin Seemangal‏ koji prati događanja oko NASA-e na Floridi u Cape Canaveralu na svom je Twitter računu objavio kako mu je iz Disneya (vlasnika franšize) i NASA-e potvrđeno da će posada na Međunarodnoj svemirskoj postaji uskoro imati priliku pogledati ovaj film. Kasnije su iz svemirske agencije istu vijest potvrdili i za Mashable, navodeći kako će film biti dostavljen u obliku digitalne datoteke, koju će astronauti moći pogledati na nekom od prijenosnih računala ili čak – putem HD projektora koji imaju na ISS-u.

Međunarodna svemirska postaja svojim "stanovnicima" inače nudi digitalnu videoteku s preko 500 filmskih naslova, a kada će točno njima biti pridodan i Posljednji Jedi za sada iz NASA-e nisu objavili.(izvor: bug.hr)

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna