Meryl Streep stiže na Vis, Daniel Craig u Dubrovnik, a Split očekuje Juliju Roberts

Snimanje nastavka filma “Mamma Mia” počinje u rujnu na Visu kada s filmskom ekipom na otok stiže Meryl Streep, a to nije drago Grcima koji su uzrujani što se ne snima kod njihHrvatska obala postala je idealna kulisa za snimanje nastavaka svjetski poznatih i nagrađivanih filmova.

James Bond se snima u Hrvatskoj, evo gdje stiže Daniel Craig

Nakon “Igara prijestolja” koje su se snimale u Dubrovniku, “Kapetana Amerike” koji je sniman u Dubrovniku i Rovinju, “Kellyjevih heroja” (Clint Eastwood, Donald Sutherland) snimanih u Istri te “Sophijina izbora” (Meryl Streep) nastalog na zagrebačkim lokacijama, sada će se i jubilarni 25. nastavak Jamesa Bonda snimati u Hrvatskoj. Osim priče o najslavnijem agentu čiji će set biti postavljen na legendarnim dubrovačkim zidinama, na čarobnom Visu snimat će se i nastavak filmskog hita “Mamma Mia”.

Tako će ljepote Hrvatske upoznati i Daniel Craig (koji je prihvatio ulogu agenta 007 iako se nakon posljednjeg nastavka, “Spectra”, zauvijek oprostio od uloge), Christoph Waltz i Dave Bautista. Na Visu će se, pak, zabavljati Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried i Lily James.

Filmska diva Meryl Streep navodno će odsjesti u palači Jakinovi dvori u gradu Visu. Riječ je o nekadašnjem ladanjsko-gospodarskom kompleksu bogate povijesti smještenom tik uz more u mjestu Kut. Filmska ekipa na Vis dolazi početkom rujna, a snimanje će trajati do sredine listopada.

Gradonačelnik egejskog otoka Skopelosa, Christos Vailoudis, otkrio je da su otočani uzrujani jer se nastavak snima u Hrvatskoj, a ne kod njih. U našoj blizini trenutačno je i oskarovka Julia Roberts. Naime, 49-godišnja glumica sa suprugom Danielom Moderom i djecom, Hazel (12), Phinnaeusom (12) i Henryjem Danielom (10), boravi u Beogradu.

Ondje Moder snima novi film “Ibiza”. Slavna obitelj uskoro dolazi u Split, koji će “odglumiti” upravo Ibizu, dok je Beograd zamijenio Barcelonu.(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

"Borci" za zarod

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna