Otkrivena radnja za nastavak "Čudesnih zvijeri"

S današnjim danom je malo izvan Londona počelo snimanje zasad neimenovanog nastavaka filma Čudesne zvijeri i gdje ih naćiGlavnu glumačku ekipu iz prošlogodišnjeg hita koji je zaradio fantastičnih 814 milijuna dolara diljem svijeta ćemo gledati i u nastavku, uz nove likove koji nasad nisu poznati javnosti, navode iz studija Warner Bros. Osim te informacije objavljeno je da će se Albus Dumbledore (Jude Law) udružiti s bivšim studentom Newtom Scamanderom (Eddie Redmayne) kako bi se zajedno suprotstavili Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp).

Radnja filma će biti smještena na više lokacija, od New Yorka do Londona i Pariza što će 'donijeti mnoga iznenađenja koja će oduševiti fanove knjiga i filmskog serijala'. Autorica knjiga J.K. Rowling je napisala scenarij za film koji će biti smješten u 1927. godinu, nekoliko mjeseci nakon što je Scamander ulovio Grindelwalda. U nastavku se tako očekuje njegov bijeg i nakon toga okupljanje još više sljedbenika, a možda jedini koji će ga moći zaustaviti jest njegov nekadašnji prijatelj Albus Dumbledore. No, Dumbledore će ipak trebati malu pomoć i to od čarobnjaka koji ga je već jednom zaustavio, a to je njegov bivši učenik Newt Scamander.

U ostalim ulogama su Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Ólafur Darri Ólafsson i Kevin Guthrie.

Čudesne zvijeri je bio najveći prošlogodišnji hit Warnera Bros.-a i potvrdio je da je Harry Potter franšiza nepresušni izvor zarade. Nastavak je planiran za 16. studeni 2018. godine.

 (izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

Krive drine

Top teme

Trach

Promo

Kolumna