“Star Wars: Episode IX” stiže u svibnju 2019., a “Indiana Jones 5″ na ljeto 2020. godine

Nadamo se da ste dobro, da vas ne muči neka bolest i svakako preporučamo da se u narednom razdoblju ne izlažete nikakvom nepotrebnom riziku, jer upravo ćete saznati koliko je apsolutno nužno da poživite i dočekate datume ovih Disneyjevih filmova. Pa idemo redomRalph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 je pomaknut za čak osam mjeseci, i na velike ekrane stiže 21. studenog 2018. Okej ovaj datum možda i možete propustiti, ali samo ovaj.

A Wrinkle in Time stiže nešto ranije nego očekivano, 09. ožujka 2018.

Star Wars: Episode IX u kina stiže 24. svibnja 2019. Tada će očito biti popularno reći neka dvadestčetvrti bude s vama!

Frozen 2 stiže sasvim očekivano 27. studenog 2019. Nije vam preostalo baš puno vremena ali ima prostora da do tada napravite dijete ;)

Indiana Jones 5 je promjenio datum izlaska, i sada ga očekujemo 10. srpnja 2020. Steven Spielberg i Harrison Ford ponovo jašu zajedno tako da to sasvim sigurno ne želite propustiti.

Indiana je stvarno bitno pomaknut, za čitavu godinu, gotovo pa nismo sigurni da li će ga Ford doživjeti, kako pilotira i radi punom parom. Zanimljivo je i to da je Star Wars napustio mjesec prosinac, ali treba napraviti mjesta za dva filma godišnje. No bilo kako bilo, sada znate kada što stiže, pa pazite na sebe.

(izvor: inverzija.net)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna