SVIJET POSTAJE GROZNO MJESTO U Rusiji reality show kao u filmu 'Igre gladi'

Ako ste mislili da su 'Igre gladi' samo fikcija, ili da ima još vremena prije nego svijet postane tako bolesno mjesto – prevarili ste se. U Rusiji u srpnju počinje snimanje reality showa 'Games2: Winter' čiji će sudionici potpisati ugovor kojim organizatore oslobađanju bilo kakve odgovornosti u slučaju silovanja, ozljeda i smrti. „Show uopće nema pravila. Jedino je pravilo preživjeti“, šokirao je medije kreator 'Games2:Winter' Evgeniy Pyatkovskiy. Sudjelovat će 15 muškaraca i 15 žena koji će trebati čak devet mjeseci živjeti u pustoši sibirske tajge na temperaturama koje će se zimi spuštati na -50 stupnjeva Celzijusa. Oni koji prežive dijelit će nagradu od 100 milijuna rubalja (oko 1,5 milijuna eura).

Smrznuti sibirski krajolik ne daje baš mnogo mogućnosti da se napuni želudac, a pun je gladnih životinja, prije svega medvjeda, koje će sudionicima showa biti ozbiljna prijetnja. Ali možda ne i najveća.

Sudionici će plaćati 150 tisuća eura da uđu show gdje ih mogu ubiti

„Baš sve je dozvoljeno. Tuča, alkohol, silovanje, ubojstvo - sve. Produkcija se neće miješati u takve situacije. Siguran sam da će biti tuča, i ne samo toga. Ne bojimo se negativnih reakcija“ rekao je Siberian Timesu tvorac showa Pyatkovskiy, 35-godišnji milijunaš koji se obogatio na aplikaciji 'Anticolector' koja blokira pozive utjerivača dugova.

Sudionici, među kojima bi trebalo biti i ljudi koji nisu iz Rusije, bit će upozoreni da će im se za zločine koje počine u showu suditi prema ruskom pravu, u kojem postoji i smrtna kazna.

Najluđi dio ove priče možda je ipak uvjet za ulazak u show. Osim potvrde da su mentalno zdravi, većina sudionika morat će dati 150 tisuća eura da bi ih poslali u sibirsku tajgu u kojoj ih može ubiti medvjed ili pohlepni 'cimer'. Oni koji uđu besplatno bit će odabrani glasovima publike.

Na raspolaganju će im ipak biti 'gumb za paniku' kojeg mogu u svakom trenutku pritisnuti kako bi ih poslali kući. „Treba najmanje pola sata leta helikopterom kako bi se došlo do mjesta na kojem se snima show. Za tih pola sata svašta se može dogoditi. Možemo zateći mrtvo tijelo, a ne živog sudionika“, rekao je Pyatkovskiy. Iz produkcije poručuju kako očekuju prijave dobrostojećih pustolova iz cijelog svijeta. Pratit će ih 2000 kamera 24 dana dnevno.

„Sudionici se mogu seksati u svim kombinacijama koje odaberu, nama ne smeta. Ne smeta nam ni ako neka žena zatrudni i uspije iznijeti trudnoću. Pokazat ćemo bebu kad završi show“, kaže Pyatkovskiy.

Sudionici će boraviti na riječnom otoku veličine devet četvornih kilometara u pokrajini Tomsk. "Ubijat ću životinje golim rukama i jesti ih", najavljuje jedan od sudionika koji su već izabrani, Roman Yants.

„Spreman sam svašta učiniti kako bih pobijedio, kao i moji suparnici“, kaže drugi sudionik Vladimir Privalov.

Kako izgleda mjesto na kojem će se snimati show i što govore sudionici pogledajte u videu.


(iZVOR: 100posto.hr)

Komentari:

No comment.

Narod je izabrao

Top teme

Trach

Promo

Kolumna