Shemar Moore se vraća u "Zločinačke umove"

Shemar Moore će još (barem) jednom zaigrati ulogu Dereka Morgana u seriji Zločinački umovi i to za finale 12. sezone, saznaje The Wrap


Moore se nalazio u toj ulozi 11 sezona, točnije od 2005. do 2016. godine. Sam je odlučio da će otići iz serije kako bi se posvetio potencijalnim novim projektima, no nikad nije negirao da bi se rado vratio u koju epizodu svojoj FBI ekipi. „Ne odlazim kako bih postao velika zvijezda ili zaradio velik novac. Odlazim jer želim probati nešto novo i vidjeti za što sam još sposoban. Uvijek ću ovu seriju gledati s osmijehom i vratiti se kad će trebati, slično kao što je bilo za seriju Mladi i nemirni“, izjavio je tada.

Finale 12. sezone će biti prikazano u srijedu, 10. svibnja, a njegov lik će imati važnu ulogu u otkrivanju detalja oko jednog serijskog ubojice.

Osim gostovanja u Zločinačkim umovima, Moore radi i na još jednoj seriji za CBS i to na rebootu filma S.W.A.T. u kojoj će glumiti i koju će producirati.

Njegovo repriziranje uloge Dereka Morgana je razveselilo fanove koji su bili šokirani njegovim odlaskom, a u 12. sezoni više ne gledamo niti Thomasa Gibsona kao Aarona Hotchnera koji je dobio otkaz zbog udarca jednog scenarista.
(izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna