Novi urnebesan teaser trailer za Deadpool 2

Ryan Reynolds u novom teaser traileru je potvrdio ono što su svi obožavatelji ovog antijunaka čekali – izgleda da će nastavak biti još smiješniji, lako moguće sasvim do suza.

 

Naime, trailer donosi komičnu situaciju Gdje Ryan Reynolds ulazi u telefonsku govornicu kako bi obukao svoj kostim i krenuo u pomoć unesrećenima. Naravno, da sve polazi po krivu i da će zakasniti. Kada napokon izađe iz govornice uočavamo na njezinom rubu da je zašarano i napisano ‘Nathan Summers coming soon’! U Marvelovoj ikonografiji Nathan Summers je civilno ime junaka Cable – mutanta koji putuje kroz vrijeme i bori ses s telekinetiččkim sposobnostima. Kreirao ga je Rob Liefeld. Kako izgleda, on će se uz Deadpoola boriti protiv zla u filmu koji dolazi.

No, film ima još jedan trenutak koji su, vjerujemo, svi obožavatelji uočili – u jednom trenutku junak prolazi pored plakata za film Logan i referira se na njega u traileru raznim komentarima, a zabavna je činjenica da je teaser trailer pušten prvo javnosti prije projekcije filma Logan. Film dolazi u kina tijekom 2018. godine, do tada pogledajte ovaj, stvarno zabavan, trailer.


(izvor: journal.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna