Iwan Rheon se pridružuje "Marvel's Inhumans"

Zvijezda serije Igra prijestolja Iwan Rheon, dobio je glavnu ulogu u ABC-jevoj igranoj seriji Marvel's Inhumans. Serija, koja će se prikazivati sljedeće jeseni, istražit će nikad ispričanu avanturu Black Bolta i kraljevske obiteljiRheon će glumiti Maximusa, pametnog i šarmantnog Inhumana koji je vrlo odan ljudima Attilana, posebno svom bratu kralju, iako u sebi nosi snažnu želju da ta kruna bude na njegovoj glavi.

"Iwanova sposobnost da bude šarmantan, vragolast i potpuno neočekivano opasan, su različite sposobnosti koje su nam potrebne kako bi udahnuli tom liku život.", rekao je Jeph Loeb, šef Marvel Television odjela i izvršni producent Inhumans serije.

Scott Buck, izvršni producent i showrunner serije također je sretan zbog odabira Rheona: "Maximus je kompleksan lik. Simpatičan, šarmantan, tragičan i zao istovremeno i vrlo sam uzbuđen što imamo nekog tako talentiranog kao što je Iwan."

Serija Inhumans prati rasu superljudi sa različitim i jedinstvenim moćima. Prve dvije epizode prikazat će se u IMAX kinima u rujnu, prije nego stignu na male ekrane.

(izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

Narod je izabrao

Top teme

Trach

Promo

Kolumna