Novi trailer za "Ghost in the Shell" vraća Scarlett Johansson u akciju

Još nas malo više od mjesec dana dijeli od izlaska filma Ghost in the Shell, a o njemu se do sada najviše pričalo radi rasnih pitanja. Naravno, odabir Scarlett Johansson za ulogu protagonistice ove anime priče potaknuo je kontroveze zbo njene bijele boje kože te se čak i sama glumica nedavno dotaknula te teme"Naravno da ne bih nikada pokušala glumiti osobu druge rase. Raznolikost je potrebna u Hollywoodu i nikada ne bih željela glumiti nekog lika koji bi mogao biti uvredljiv. Također, imati franšizu sa ženskim protagonistom je takva rijetka prilika. Naravno, osjećam i radi toga ogroman pritisak - težina toga je na mojim ramenima."

Glumačka postava filma u kojoj su Pilou Asbaek, Takeshi Kitano, Juliette Binoche i Michael Pitt dolazi sa svih krajeva svijeta, što pokazuje kako je redatelj Rupert Sanders ipak malo proširio potragu van hollywoodskih imena.

Službeni sinopsis filma otkriva radnju: "Temeljena na međunarodno priznatoj znanstveno-fantastičnoj priči Ghost in the Shell prati Major, ona je specijalac, jedinstveni ljudsko-robotski hibrid koji predvodi elitnu jedinicu Section 9. Posvećena zaustavljanju najopasnijih kriminalaca i ekstremista Section 9 je suočen sa neprijateljem čiji je jedini cilj zaustaviti napredak cyber tehnologije Hanka Roboticsa."

Film u kina stiže 30. ožujka.


(izvor: mojtv.hr)

Komentari:
No comment.

Europski put

Top teme

Trach

Promo

Kolumna