U Indoneziji brutalno izbičevali šest žena i muškaraca

Šest žena i jedan muškarac ozlijeđeni su i poniženi nakon što su javno bičevani zbog prakticiranja seksa izvan braka. Takva je drakonska kazna izvedena u indonezijskoj pokrajini Aceh, gdje se još uvijek provodi šerijatski zakon.

Opširnije...

Veleposlanik Ivancov kritizira SDA, OHR i SAD i razumije Srbe i Hrvate

Ruski veleposlanik u BiH Petar Ivancov ocijenio je da su inicijative SDA koje predviđaju reformu Ustava suprotne osnovnim principima Daytona i opasne jer mogu izazvati rušenje sustava etničke ravnoteže u BiH, što može imati vrlo ozbiljne posljedice.

Opširnije...

NIŠTA KONTRA ZULUMA Bošnjačke udruge ne žele vitezove u Blagaju

''Skup je veoma rizičnog karaktera koji može prerasti u incident neželjenih događanja'', navodi se u dopisu kojeg potpisuje osam udruga, a koje je dostavljeno gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću.

Opširnije...

Zuckerberg se sastao s Trumpom. Ne prodaje Instagram ni WhatsApp

  Čelnik Facebooka Mark Zuckerberg imao je jučer u Bijeloj kući "konstruktivan sastanak" s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, izvijestili su iz kompanije, a na sastanku u Kongresu odbacio je ideju o prodaji Instagrama i WhatsAppa.

Opširnije...

Skoro 80% oduzete krivotvorene robe oduzete na granici EU-a iz - BiH

Gotovo 80 posto sve krivotvorene ambalaže oduzete na granicama Europske unije je iz Bosne i Hercegovine, pokazuje izvješće koje je objavila Europska komisija. Time je BiH dospjela na drugo mjesto popisa država iz kojih je dolazio najveći broj krivotvorenih artikala u 2018. godini, odmah iza Kine.

Opširnije...

Svećenik dao crkveni azil Afganistancu i završio na sudu

Prvi put se u Njemačkoj pred sudom našao jedan svćenik zato što je izbjeglom Afganistancu dao crkveni azil i tako ga godinu dana čuvao od deportacije. Proces u Bavarskoj je okončan - ali bez presude., piše Deutsche Welle.

Opširnije...

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna