Petritsch: Žao mi je Inzka, ne može ništa

"Ovo je jedna nemoguća situacija da vam pravo kažem. Ja žalim mog prijatelja Valentina koji je tu mnogo godina i ništa ne može učiniti jer nema podršku Bruxellesa, ni Washingtona ni Moskve", kazao je u Pressingu N1 bivši visoki predstavnik u BiH Wolfgang Petritsch.

Opširnije...

Dodik i Čović za neformiranje vlasti krive Bošnjake; Dodik nije bio na 'Pečatu' jer se obilježavalo članstvo BiH u UN-u

Predsjednik SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sastali su se u srijedu u Mostaru gdje su, među ostalim, razgovarali o formiranju Vijeća ministara BiH.

Opširnije...

PODUZEĆA POD UPRAVLJANJEM POLITIČARA - MMF: 8 milijardi KM dugovi javnih poduzeća

Izvješće Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) pokazuje da u BiH ima oko 500 javnih poduzeća koja zapošljavaju oko 80.000 radnika, te da i pored ogromne imovine s kojom raspolažu, ne doprinose dovoljno ekonomiji zemlje.

Opširnije...

Globus otkriva što su Stepinac i Tito pričali u četiri oka

Nedavne izjave pape Franje o kardinalu Stepincu, izrečene nakon posjeta Bugarskoj, izazvale su burne reakcije u dijelu hrvatske katoličke javnosti, ali su, istodobno, ponovno povećale interes za Stepinca, kao i za razloge njegova mučeništva, piše Darko Hudelist u novom Globusu, čiji tekst i nosi naslovnicu tog tjednika.

Opširnije...

PRIČA SE Što je rekao Goran Bare u NU2

Goran Bare bio je gost u emisiji Nedjeljom u 2, voditelja Aleksandra Stankovića. Svi pričaju o tome. Što je Bare, trgovac, ugostitelj i bravar, a najpoznatiji kao kultni roker, kazao?

Opširnije...

Uhićen je snimatelj nesreće u kojoj je poginuo vozač; Osumnjičen je za nepružanje pomoći unesrećenom (!)

Osoba inicijala M.S., a za kojeg je već poznato da se radi o Muhamedu Softiću, uhićena je zbog nepružanja prve pomoći unesrećenom, a ne zbog snimanja same nesreće koja je bila u tijeku pred očima snimatelja, kao i samog sudionika u prometu te potom davanja u javni opticaj same snimke koju su potom prenijeli brojni mediji.

Opširnije...

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna