NEVJEROJATAN ZAOKRET Švedska odbacuje optužbe protiv Juliana Assangea za silovanje: "Dokazi nisu dovoljno jaki"

Osnivač WikiLeaksa Assange trenutačno se nalazi u pritvoru u Velikoj Britaniji. Švedska je odbacila optužbe za silovanje. Zamjenica švedskog glavnog državnog tužitelja Eva-Marie Persson u utorak je na konferenciji za novinare objavila je kako se zatvara istraga o optužbama za silovanje protiv Juliana Assangea.

Opširnije...

KOMPROMIS TEK POD BUDNIM OKOM MEĐUNARODNE ZAJEDNICE Tegeltija imenovan za mandatara, u Bruxelles ne ide ANP, ali ide 'Program ferormi BiH'

Zoran Tegeltija iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na današnoj, posebnoj sjednici Predsjedništva BiH, imenovan je za mandatara za sastav novog Vijeća ministara BiH. Ovo imenovanje, a koje je znak da će se vlast u BiH nakon više od godinu dana početi formirati, dogodilo se nakon sastanka članova Predsjedništva BiH, Željka Komšića, Milorada Dodika i Šefika Džaferovića sa veleposlanicima SAD-a, Italije, Francuske, Velike Britanije, Sjeverne Irske i Njemačke u BiH kao i šefa Izaslanstva EU u BiH.

Opširnije...

Nakon što je nedavno uhićen britansko-indijski milijarder Mittal, danas uhićena i uprava - Pavković, Bunoza, Vukšić i Mehmedović

Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ danas su uhitili najbliže suradnike britansko-indijskog biznismena Pramod Mittala i vlasnika lukavačkog GIKIL-a. Uhićeni su članovi Nadzornog odbora Global Ispat Koksne Industrije Lukavac (GIKIL) Ivan Vukšić, Mate Pavković i Ivana Bunoza te Erna Mehmedović, generalna tajnicu Društva i također bliska Mittalova suradnica. Svi se sumnjiče za gospodarski kriminal u ovoj lukavačkoj kompaniji.

Opširnije...

Francuski prijedlog za proširenje EU: prvo riješiti pitanja vladavine prava, a zatim se u 7 koraka približavati članstvu uz pristup fondovima

Stevo Pendarovski, predsjednik Sjeverne Makedonije, tijekom boravka u Parizu ovog tjedna na Mirovnom forumu, izjavio je da je francuska vlada već proslijedila svoj prijedlog nove procedure proširenja Europske unije zemljama članicama. Riječ o mehanizmu koji će se primarno odnositi na zemlje Zapadnog Balkana, piše Euractiv.

Opširnije...

NI ISPRIKE, NI KAJANJA - Srbijanski tabloidi o godišnjici pada Vukovara

O 28. godišnjici pada Vukovara izvještavaju svi regionalni mediji. I dok neki o komemoraciji i koloni sjećanja pišu neutralno, neki srpski tabloidi ni u ovom slučaju ne prežu od histeričnog i huškačkog stila po kojem su naširoko poznati, prenosi Index.hr.

Opširnije...

V A P A J I IZ V U K O V A R A

Vukovar i zadnje riječi apela Siniše Glavaševića i zapovjednika obrane Mile Dedakovića Jastreba.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna