DJECA ILI UBOJICE Maloljetnik izboden nožem u Sarajevu; Napao ga vršnjak

Ispred srednje tehničke škole maloljetni učenik A. H. je izboden nožem. Njega je teško ozlijedio njegov školski kolega H. DŽ., također maloljetnik, kojeg će se teretiti za ubojstvo u pokušaju.

 
Prema najnovijim informacijama ozlijeđeni učenik nije u životnoj opasnosti, ali je njegovo stanje i dalje teško. Osumnjičeni je priveden, a tužitelj je ovo djelo okarakterizirao kao pokušaj ubojstva.

U srijedu, 14. studenog, u 10.35 sati, Operativno – komunikacijsko središte MUP-a Sarajevske županije primilo je informaciju da je ispred Mašinske tehničke škole, ulica Zmaja od Bosne, u općini Centar Sarajevo, oštrim predmetom ozlijeđen maloljetnik A. H. , rođen 1995, priopćeno je iz MUP-a te županije.

Ozlijeđeni mladić, vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, prevezen u KCU u Sarajevu, gdje su liječnici ustvrdili teške tjelesne ozljede u predjelu grudnog koša i zadržan je na daljem liječenju.  Uviđaj su obavili tužitelj Županijskog tužiteljstva i policijski službenici MUP-a.

Već nakon dva i pol sata, nakon što se MUP izviješćen o napadu na učenika A. H. a radeći na rasvjetljavanju opisanog krivičnog djela, policijski službenici Odjeljenja za opći kriminal Sektora kriminalističke policije ovog Ministarstva, uhitili su maloljetnika H. Dž. rođenog 1995. u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 166. a u vezi s članom 28. KZ F BiH (Ubojstvo u pokušaju). /republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna