James Bond protiv visokih cijena kino ulaznica

Kino skandal ovih dana trese Mostar. Naime, Film Skyfall, 23. nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu svih vremena James Bondu počeo je s prikazivanjem u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, umjesto u Cine Star Mostar, jedinom kinu u gradu.Razlog tomu je što kino prikazivač Cine Star Mostar nije prihvatio uvjete Continental filma, službenog  distirbutera  filma Skyfall, uvjete koji su standardni za kino tržište Bosne i Hercegovine.
Ostali kino prikazivači u Bosni i Hercegovini su pristali na te uvjete, no ,međutim , Cine Star Mostar je odbio prihvatiti iste uvjete, što bi ujedno i značilo manje cijene ulaznica.

Ovo je naljutilo filmofile u cijeloj Hercegovini, pogotovo u Mostaru koji su očekivali prikazivanje filma u Cine Staru, dugo očekivanom kinu u Mostaru. U Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača film Skyfall moći će se pogledati od 13. do 17. studenog po cijeni od 5 KM. Inače, već duže vrijeme filmofili ističu nezadovoljstvo s cijenama ulaznica u Cine Staru što pokazuju i brojni internetski portali gdje posjetitelji ističu svoje nezadovoljstvo visokim cijenama kino ulaznica. Usporedili smo cijene kino ulaznica u Banja Luci i kina Cine Star u Mostaru.U Mostaru su cijene ulaznica dvostruko više.
Primjerice, cijene kino ulaznica u Banja Luci (Multipleks Palas ) kreću se od 3 do 5 KM,a u Cine Star Mostar od 4 do 13 KM, a cijene karata za filmove najčešće su 7 KM. (republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna