LETEĆI Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, budući direktor Zračne luke Mostar

Mostarski gradonačelnik u tehničkom mandatu Ljubo Bešlić, najvjerojatnije je budući direktor Međunarodne zračne luke Mostar.

 

Foto (bljesak.info): Bešlić, kao gradonačelnik, upućuje dobrodošlicu putnicima u mostarskoj zračnoj luci

 

Buduće radno mjesto mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića, koji je gradonačelnik Mostara bio tijekom dva mandata, najvjerojatnije je u fotelji direktora Međunarodne zračne luke Mostar, doznaje republikainfo.com.

Sadašnji vršitelj dužnosti direktora mostarske zračne luke je Marin Raspudić, ujedno i dugogodišnji direktor, koji je ujedno i v.d. direktora državne Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine. On bi, najvjerojatnije, mogao naći mjesto u Direkciji civilnog zrakoplovstva.

Buduće radno mjesto, još uvijek aktualnog mostarskog gradonačelnika, jedno je u nizu nove kadrovske križaljke u javnom poduzećima, a koju predsjednici stranaka nove parlamentarne većine pripremaju već duže vrijeme.

Inače, mostarski gradonačelnik slovi kao jedan od umjerenih hrvatskih političara, a koji često ne dijeli isto mišljenje s predsjednikom stranke. Podsjetimo samo na posljednji izbor gradonačelnika Mostara, kada Gradsko vijeće Mostara, ni nakon nekoliko pokušaja, nije moglo izabrati novog gradonačelnika. Naime, za to mjesto kandidirao se i SDA-ov kandidad Suad Hasandedić, a kompromisi između SDA i HDZ-a išli su čak do prijedloga da kandidat HDZ-a i kandidat SDA podijele gradonačelnički mandat, na što Bešlić nije pristao.

Dugogodišnje iskustvo dužnosti gradonačelnika, u budućem vođenju mostarske zračne luke, Bešliću će itekako koristiti. /republikainfo.com/

 

 

 

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna