Hypo Alpe Adria Banka Ekonomskom fakultetu donirala 70 000 KM za učionice

Ekonomski fakultet u Sarajevu je zahvaljujući sredstvima Hypo Alpe Adria Bank, rekonstruirao dvije učionice koje od danas nose naziv 'Hypo Alpe Adria'.Početak ove suradnje i službeno su potpisali ugovorom o sponzorstvu i suradnji direktor Hypo Alpe Adria Bank d.d. Alexander Picker i profesor Ekonomskog fakulteta Veljko Trivun.

"Izuzetno nam je drago što možemo reći da smo novac uložili u budućnost ekonomije na ovim prostorima, sudjelovali u unaprjeđivanju uvjeta za nove, mlade ekonomiste čije vrijeme tek dolazi, a nadati se da će neki od njih zasigurno, osim ljudi koji će pokretati i unapređivati ekonomiju Bosne i Hercegovine u budućnosti, biti i uposlenici Hypo Alpe Adria banke", rekao je tim povodom direktor Picker.

U okviru ugovora, Hypo banka će također ovom fakultetu na raspolaganje staviti i stručnjake iz svojih redova koji će na predavanjima studentima prenositi praktična znanja i moderna dostignuća ekonomije s kojima se svakodnevno susreću u poslu.

 


"Ovo je za nas na fakultetu zaista veliki dan i možemo sa sigurnošću kazati da smo sredstva ustupljena nam u vidu sponzorstva iz Hypo Alpe Adria banke iskoristili radi rekonstrukcije dviju učionica, a u budućnosti ćemo suradnju nastaviti zajedno sa stručnim osobljem banke i njenom upravom da bismo nastavu na našem fakultetu dodatno unaprijedili i praktično približili najnovija dostignuća iz financjskog sektora našim studentima“, naglasio je profesor Trivun dodajući da je riječ o iznosu od 70.000 KM.

Renoviranje dviju učionica, mogućnosti predavanja stručnjaka banke na fakultetu, transfer znanja, stavke su koje banci i fakultetu pružaju dodatne beneficje i unapređuju kvalitet, kako u edukativnom nastavnom dijelu, tako i u unaprjeđivanju obavljanja dnevnih obveza profesora i stručnjaka banke održavajući zavidnu razinu obrazovanja unutar financijskog sektora, istaknuto je ovom prilikom.

Komentari:

No comment.

Mačke u frižideru...brrr

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna