RAZVEDI ME, ZAVEDI ME: Radončić na glasanje sa sadašnjom bivšom suprugom

Utemeljitelj Dnevnog avaza i predsjednik SBB BiH, Fahrudin Radončić 07. listopada glasovao je na izbornom mjestu Breka 3 u Sarajevu, a na glasovanje je došao u pratnji supruge Azre od koje se nedavno -  razveo.

 


Radončić je supruzi, nakon što se od nje razveo, prodao poduzeće Avaz za 200 milijuna KM. Zbog mogućnosti da Radončić, kao predsjednik jake bošnjačke stranke, u novoj prekompoziciji vlasti na državnoj razini postane državni ministar sigurnosti, zbog Zakona o sukobu interesa, morao se odreći Avaza.

Iako se nagađalo da će Avaz prodati nekoj od inozemnih medijskih grupacija, on se odlučio tvrtku zadržati u obitelji - iznenada se razveo od supruge Azre i sporazumno ju, 06. srpnja 2012. učinio vlasnicom poslovnog carstva, tako što joj je za oko 200 milijuna KM prodao svoje poslovno carstvo.

Naime, po Zakonu o sukobu interesa, bivša se supruga, ne smatra bližim srodnicima, što znači da su otklonjene zakonske prepreke da Radončić postane ministar. Radončićev dolazak sa bivšom suprugom na biralište potvrdio je da bi, u bliskoj budućnosti, mogao ponovno sklopiti zakonski brak sa sadašnjom, bivšom suprugom. (T.H./republikainfo.com)


(Foto. Klix.ba)

 

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna