MASOVNI IDIOTIZAM ENGLESKIH TRUPA Golog princa podržavaju goli vojnici i njihove žene

U znak podrške princu Harryju čije su fotografije na kojima je gol nedavno obišle svijet, skinuli su se i pripadnici vojnih trupa i njihove žene. Da bi "podrška" bila još veća, goli i salutiraju.

 

Nakon što su fotografije golog princa Harryja obišle svijet, više of 12.000 članova pridružilo se Facebook grupi koja mu pruža podršku – fotografijama na kojima poziraju goli, pokrivajući tek svoje najintimnije djelove, i to uz vojničko salutiranje. Većinom se radi o članovima oružanih snaga i njihovim suprugama koji su ovim činom 'solidarnosti' htjeli iskazati podršku svom princu. Facebook je objavio nekoliko fotografija golih vojnika na tenkovima, vojnim vozilima kao i u prostorijama objekata gdje su stacionirane britanske vojne snage, no točna lokacija nije objavljena. 

Hoće li ovakav način "podrške" zaživjeti i u ostalim europskim trupama ostaje za vidjeti. Također, hoće li prema ovim engleskim vojnicima biti poduzete neke sankcije zbog njihove gole stražnjice umotane u britansku zastavu i okrenute prema britanskim tenkovima, također ostaje za vidjeti. No, možda ovakav vid podrške Britanci uskoro počnu promovirati i ostalim zemljama kao "slobodu izražavanja", novu "moralnu vrijednost" i društveno prihvatljivo ponašanje.

U svakom slučaju, fotografije golih britanskih vojnika i nekako "mogu proći", no njihovim suprugama, svakako bi bilo bolje da sa svojim golim stražnjicama nisu javno izlazile u javnost - njihova "podrška", većinom, baš i "prija očima".
/republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Mačke u frižideru...brrr

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna