TRAGEDIJA Dvostruko ubojstvo u Tesliću: Ubio brata jer mu je ubio sina

U mjestu Donji Kuzmani, u općini Teslić, sinoć oko 18 sati dogodilo se dvostruko ubojstvo. Vladimir Kuzmanović (1948.) pucao je iz lovačke puške u Dragana Kuzmanovića (1990.), sina svog brata, nakon čega je njegov otac Vojko Kuzmanović (1964)., pucanjem iz lovačke puške, na licu mjesta usmrtio svog brata Vladimira Kuzmanovića, potvrdila je Feni Ljerka Stanimirović, glasnogovornica Centra javne sigurnosti Doboj.Policija je na osnovu prikupljenih operativnih saznanja utvrdila da su braća Vladimir i Vojko Kuzmanović od ranije bila u svađi zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, a jučer je, ponovo, između njih izbila svađa, kojoj je bio prisutan i nesretni Dragan.

Svađa se dogodila u dvorištu Vladimira Kuzmanovića, koji je, ušavši u kuću, uzeo lovačku pušku iz koje je pucao u Dragana, koji je zadobio prostrelnu ranu u predjelu desne butine.

Vojko, otac Dragana Kuzmanovića je potom iz kuće uzeo lovačku pušku, vlasništvo njegovog drugog sina koji živi u Tesliću, iz koje je ispalio dva hitca u svog brata Vladimira, koji je na licu mjesta preminuo.

Otac je povrijeđenog sina prevezao u Dom zdravlja Teslić, odakle je nakon ukazane liječničke pomoći upućen u dobojsku bolnicu. Na putu do bolnice Dragan je preminuo.

O ovom događaju policijsku stanicu Teslić izvijestio je Vojko Kuzmanović, koji je u 19.30 sati uhićen.
Nakon završene kriminalističke obrade, Vojko Kuzmanović će, zajedno sa izvješćem o počinjenom krivičnom djelu ubojstvo, biti predan u nadležnost Okružnom tužiteljstvi Doboj.

Uviđaj na licu mjesta, kojim je rukovodio dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Doboj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice Teslić, zajedno s liječnikom mrtvozornikom Doma zdravlja.

Na osnovu naloga dežurnog tužitelja, nad tijelima preminulih bit će izvršena obdukcija radi utvrđivanja točnih uzroka smrti.

Neslužbeno se doznaje da su ove dvije obitelji, već 10 godina su u svađi zbog imovine. (Izvor: FENA)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna