NAKON SVEGA Berlusconijeva "bunga bunga" djevojka "liječi se" u Međugorju

Zanosna brineta, manekenka Sara Tommasi (30), bivša djevojka nogometaša Manchester Cityja Marija Balotellija te "uzvanica" na "bunga banga" zabavama koje je organizirao bivši talijanski premijer i medijski magnat Silvio Berlusconi (75), došla je u Međugorje na "liječenje", donosi Dnevni list.Tommasi je doživjela živčani slom nakon što je"procurio" pornić u kojem je u glavnoj ulozi, a koji je na internetu doživio veliku popularnost. U Međugorju se druži s mladima iz zajednice 'Cuori Puri' (Čista srca) koja propagira čednost, čistu ljubav, nevinost, bezgrešnost i brak. "Kad neki par stupi u seksualni odnos prije braka to nije ljubav, to je seks i to ih je obuzeo vrag”, jedna je od misli vodilja ove zajednice u kojoj je sad i ova talijanska starleta.

Tommasi je bila relativno nepoznata talijanskoj javnosti prije nego što je objavljeno da je sudjelovala u "bunga bunga" zabavama koje je za sebe i svoje prijatelje organizirao bivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi, a navodno je s njim bila toliko bliska da ga je u porukama oslovljavala s ljubavi. Imala je navodno i kontakte s njegovim bratom Paolom Berlusconijem. Tommasi, koja kaže kako nije nikad bila ni profesionalna prostitutka ni plaćena pratnja, isticala je da ju je Berlusconi "pikirao", kao i to da joj je nudio razne vrste pomoći, među kojima i angažman na televiziji. Premijer se, kako tvrdi, prilično potrudio oko nje, ali kada je uvidio da ona nije ono za što je on u prvi mah smatrao, povukao se. Tadašnjem premijeru i ljubitelju lijepih žena ona je objasnila da njezine ambicije ne idu u tom nekom pravcu, već da je njezina jedina želja postati profesionalna glumica.

Nakon što se u jednom spotu gola ljubila s drugom djevojkom i nakon što je pokazala golu stražnjicu dok je prosvjedovala protiv jedne banke te nakon što su joj "ispale" grudi dok je prosvjedovala protiv novog talijanskog premijera Marija Montija, šokirala je javnost u televizijskom showu Chiambretti Night kad se usred emisije ustala, podigla haljinu i svima pokazala da ne nosi donje rublje.

I to je samo dio "ekscesa" koje je imala. Talijanski mediji konstantno su objavljivali priče pokrepljene fotografijama razuzdanih zabava mlade starlete po Italiji i "bijelom" svijetu, a osim alkohola život joj je, kako navodi primjerice Mondo, bio ispunjen i kokainom. A onda je na internetu "osvanuo" i njezin dugometražni pornić, nakon čega je, navodno, doživjela živčani slom.

Nije poznato je li se sama obratila talijanskoj zajednici "Čista srca" koja je osnovana prošle godine na obljetnicu navodnog ukazanja Blažene Djevice Marije u Međugorju ili su je oni pozvali.

Voditeljica zajednice Ania Goledzinowska je također bila supermodel, i ona je zavirivala na razuzdane Berlusconijeve "bunga bunga" zabave, a spominjala se i oko podvođenja tad maloljetne Ruby, zbog kojeg je Berlusconi završio i na sudu. Goledzinowska je također nakon povlačenja po medijima i teške depresije odlučila pomoć potražiti u vjeri i molitvi. Obje se sad druže sa svećenicima u Međugorju, a na fotografiji koju je Ania Goledzinowska objavila na svom Facebook profilu vidimo i da su se obje izvana promijenile, ne nose više kratke suknjice, a nema nigdje ni traga šminki, sretne u društvu svećenika don Michelea Baronea.

Goledzinowska kaže kako joj je trebalo ipak malo više vremena da uvjeri Saru Tommasi da se okane famoznog talijanskog '3S', koje je u našim jezicima poznato kao "novac, seks, uspjeh", tri stvari koje su razorile njihove živote i da nastavi živjeti u siromaštvu i čednosti.

"Znam da će Sarin put oporavka biti dug i težak, ali sama činjenica da je ovdje je važan znak. Mnogo nas moli zajedno s njom da se vrati na pravi put. Moćni ljudi su iskoristili ovu djevojku", kaže Ania Goledzinowska i dodaje kako je poznavala Saru Tommasi kad je bila dobra djevojka, prelijepa, vesela, inteligentna…, a donedavno je izgledala "uništena kao vreća".

"Sara Tommasi je poželjela postati "čisto srce". Molimo za Saru. Dolaze dani kad će Gospodin dati novo srce i tijelo i obnoviti nevinost. Onaj koji je bez grijeha neka prvi baci kamen, kaže Ania Goledzinowska. (Izvor: Dnevni list)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna