Dačić o napadu u Kninu: "Kad legaliziraš poklič 'Za dom spremni' nije čudo da huligani počnu tući djecu"

  Prvi potpredsjednik srbijanske vlade i šef diplomacije Ivica Dačić komentirao je za Novosti napad u Kninu.

 "Kad praktično legaliziraš poklič "Za dom spremni", protjeraš ćirilicu, a Srbe ostaviš bez struje i to u rodnom kraju svog znastvenika Nikole Tesle, onda postaje prirodno da razulareni huligani upadnu u kafić i počnu tuči čak i djecu samo zato što gledaju Zvezdu. Žalosno je gledati posrnuće hrvatskog društva i Europe koja to šutke promatra", rekao je Ivica Dačić za Novosti.

U srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upala je u kafić i divljala. U kafiću je bilo 15 do 20 ljudi. Svi su u šoku. Nedugo zatim, ista se stvar ponovila i u Đevrskama, javila je policija.

"Letjele su čaše, boce, stolice i stolovi, tegle s cvijećem. U tom kaosu, svi su na neki način povrijeđeni. Imaju ogrebotine od stakla, masnice od predmeta koji su letjeli. Liječenici su ih pregledali na licu mjesta, a neki su odvezeni u bolnicu. Da ne govorim da su svi u stanju šoka", rekao nam je Milan Đurđević, načelnik općine Biskupija, u čijem sastavu je Uzdolje i dodao da je najteže stradao mladić (17) kojeg su preko noći zadržali u bolnici.

(Izvor: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna