Drama u Banja Luci: Helikopter kruži nad mjestom gdje je ubijen Krunić, vlasnik Sector Securityja; Mektić kaže da je to ubojstvo s potpisom vlasti

Na mjesto ubojstva banjolučkog poduzetnika Slaviše Krunića u utorak ujutro stigli su direktor policije i ministar unutarnjih poslova Republike Srpske. Krunić je bio direktori i vlasnik Sector Securityja, jedne od najzastupljenijih zaštitarskih tvrtki u BiH i Žitoprodukta.Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum i ministar unutarnjih poslova RS Dragan Lukač stigli su u Glamočane nedaleko od Banje Luke gdje su ubijeni poduzetnik Slaviša Krunić, njegov zaštitar i jedan od napadača.

Kako piše Avaz, stanje u mjestu Jablan kod Trna je opsadno. Nad naseljenim mjestom kruži helikopter, a na mjesto događaja stigli su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS.

 

Na Twitteru se o ubojstvu Slaviše Krunića oglasio Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine. Napisao je da je to ''ubojstvo s potpisom vlasti'', prenosi Dnevnik.hr.

Podsjetimo, u pucnjavi u mjestu Glamočani kod Banja Luke ubijeni su banjolučki biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač, saznaje Srpskainfo.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je Srni da su u pucnjavi tri osobe poginule, dok je jedna ranjena. Ranjen je drugi Krunićev pratitelj.

Krunić je nakon pucnjave prebačen u Univerzitetski klinički centar, gdje je podlegao.

Mještani pričaju da su oko 22.30 sati čuli više rafala, koji su došli iz pravca obiteljske kuće Slaviše Krunića.

Srpskainfo saznaje da su, osim Krunića, ubijeni radnik osiguranja iz Pala i napadač. Njihov identitet nije potvrđen.

Reporter Srpskainfo sa mjesta ubojstva javlja da su na terenu prisutne jake snage koje tragaju za napadačem, ili više njih, koji su u bijegu.

Izvor iz istrage ističe da je Krunić ubijen u klasičnoj sačekuši pred obiteljskom kućom u kojoj su bili njegova žena i četvoro maloljetne djece.

Slaviša Krunić je vlasnik više banjolučkih preduzeća, među kojim i poduzeće za fizičko i tehničko osiguranje i zaštitu, javlja Ssrpska info.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna