POČEO JE: Dragičević objavljuje videa "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika.."

Kao što je i najavio Davor Dragičević u facebook skupini Pravda za Davida počeo je objavljivati videa, na kojima se, kako tvrdi, vidi tko je ubio Davida. "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastaviti će se", napisao je Davor u naslovu 7 videa, iz čega je jasno da ovo nisu zadnji materijali koje planira iznijeti u javnost.

 

Na snimkama se može vidjeti kuća Đorđa Rađena koji je, zajedno s policijskim službenicima, optužio Davida da je opljačkao kuću u noći sa 17. na 18. ožujka prošle godine kada je nestao.

 

Uz videa, objavio je i sliku sa snimka Raiffaisen banke, gdje također navodi "nastaviti će se", a upravo o tom snimku govorio je nedavno i na televiziji.

 

"Znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18.3.2018. godine, snimak s kamere Raiffaisen banke u 2.32 sata. Moje dijete će dobiti pravdu, ako ne dobije ovo ću pusitti u javnost i vratiti se u Banja Luku. Nakon toga neka bude što bude. Ovo je gledao Milorad Dodik, Lukač i tužitelj", kazao je nedavno Davor javljajući se iz Austrije.

On je ustrajan da istinu o ubojstvu njegovog sina zna ministar MUP-a RS Dragan Lukač i predsjednik SNSD-a i sada član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna