SVE NA NOGAMA Gdje se skriva pomahnitali Gačić

Žuta traka koja blokira prolaz, tišina, prazna cesta i jedna policijska patrola su prizori koje je zatekla ekipa portala Klix.ba u mjestu Suhodol kod Tarčina gdje je sinoć ubijen pripadnik Federalne uprave policije (FUP) Mahir Begić u mjestu Suhodol kod Tarčina.

 


Glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić za Klix.ba je potvrdila da je pripadnik FUP-a ubijen što se nije moglo učiniti odmah dok nisu završene sve potrebne istražne radnje na mjestu tragedije.

"Uviđajne radnje su nastavljene jutros, a potraga za počiniteljem ovog ubojstva intenzivno traje", dodala je Bavčić.

Uviđaj koji se provodi pod nadzorom Tužiteljstva SŽ, u suradnji sa službenicima FUP-a i MUP-a KS nastavljen je jutros u blizini Objekta za edukaciju kadrova Ministarstva unutarnjih poslova FBiH.

Kako saznaje Klix ekipe neumorno tragaju za ubojicom. Teren pretrage je znantno širi od područja u Suhodolu kod Tarčina, a prema saznanjima proteže se i do sarajevskih naselja gdje je pojačana nazočnost policije na terenu.

"Provjerava se sve, pokriva se širok teren", saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Iako policija nije potvrdila, neslužbeno je da je ubojica službenika FUP-a Edin Gačić koji je danima u bijegu zbog ubojstva Sauda Sultanića u Podorašscu kod Konjica prošlog ponedjeljka.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna