Nakon dva sunčana dana, opet zahlađenje, kiša i snijeg

Nakon  dva sunčana dana u većini BiH sljedećih dana očekuje se pogoršanje vremena s kišom, susnježicom i snijegom u većini zemlje. Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, već početkom sljedećeg tjedna snijeg se može očekivati i u nizinama.

 

Subota, 09.02.2019, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni prije podne je izgledna magla ili niska naoblaka. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

Nedjelja, 10.02.2019., pretežito oblačno vrijeme u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U večernjim satima slaba kiša se očekuje u Hercegovini. U većem dijelu Bosne umjereno do pretežito oblačno. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12 stupnjeva.

Ponedjeljak, 11.02.2019., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, na planinama snijeg. U večernjim satima u središnjim i istočnim područjima Bosne slab snijeg i u nizinama. Prije podne će biti jakog juga. S dolaskom padalina vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11 stupnjeva.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna