Karleuša: Hrvatska predsjednica je seksi i neopisivo privlačna, Dodik mi ide na živce i da ga obuče Tom Fod, a Vučića ne 'mirišem' iako je markantan

Jelena Karleuša poznata je kao obožavateljica mode, jedna od najvećih folk zvijezda u susjednoj Srbiji te žena bez dlake na jeziku s kojom se u intervjuima jednako često priča o glazbi, modi i politici.Karleuša je prije koncerta u Sarajevu gostovala na N1 televiziji i, nakon što je kritizirala rad političara i općenitu društvenu klimu u Srbiji i regiji, nakratko ocijenila modni stil političara, prenosi 100posto.hr.

Na modnom sudu našli su se Bakir Izetbegović, Kolinda Grabar Kitarović, Aleksandar Vučić i Milorad Dodik.

Izetbegovića, inače predsjednika Stranke demokratske akcije i člana Predsjedništva BiH, Karleuša priznaje da nikad prije nije vidjela.

"Ne znam volite li ga vi ovdje ili ne, ja uopće ne znam tko je on, ali dopada mi se kako se obukao", rekla je. Na fotografiju hrvatske predsjednice s Donaldom i Melanijom Trump reagirala je kao i ostatak svijeta - oduševljenjem.

"Meni je ova žena jako lijepa i seksi. Ima nešto u njoj neopisivo privlačno. Ženama poput nje uopće nije bitno što obuku jer imaju lijepu liniju", zaključila je Karleuša.

Za srpskog predsjednika Aleksandra Vučića kaže da ga baš ne voli, ali priznaje da je markantan.

"Njega i njegovu kliku stvarno ne mirišem, ali stoji to da je visok, da je pojava. Ali, ti političari su stalno kao neki modeli, stalno u istom, ne možeš ti tu puno stila vidjeti. Sve jako korporativno", rekla je pjevačica.

Za kraj je ostao Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, kojeg je i prije kritizirala zbog izjava.

"On meni toliko ide na živce da, čak i da ga Tom Ford obuče u najbolji mogući smoking, našla bih mu zamjerku", zaključila je Karleuša.

 

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna