Kupite djeci bilježnice: Neka pišu uz pogled na guzice i sise Kim Kardashian

U hrvatskim i srpskim supermarketima počele su se prodavati bilježnice za učenike, a njihov sadržaj je mnoge zgrozio kao i oznaka za dobnu granicu.
U Hrvatskoj i Srbiji počele su se prodavati školske bilježnice čije su korice na kojima se čak nalazi i oznaka za dobnu granicu zgrozile mnoge roditelje.

Prvi koji je o tome izvijestio je srpski Blic, uz komentare "jesmo li smo do toga došli" s obzirom na to da se radi o školskom priboru.

Naime, na koricama spomenutih bilježnica mogu se vidjeti stilizirani crteži Jennifer Lopez i Kim Kardashian, a dame inače poznate po oblinama, još su više naglašenog seksipila. Između njihovih likova "pršte" dolari s parolom "Najbolje prijateljice zauvijek". Još gore, proizvođači su, svjesni neprikladnog prizora, stavili dobnu granicu od 15+ koja se nalazi u desnom gornjem kutu korica.

Takve bilježnice pronašli smo i u nekoliko naših supermarketa, ali izbor je još daleko veći pa se mogu kupiti primjerici čije korice "krase" i zagrljeni Vladimir Putin i Donald Trump, sukobljene pop pjevačice "u klinču",... (Izvor: Vijesti.hr)

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna