FIZIOTERAPEUTU ILI NA ODVIKAVANJE Je li 'Juncker the Drunker'...a, malo su mu i hlače 'popustile'

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker (63) snimljen je u srijedu kako posrće i gubi ravnotežu uoči gala večere koja se održavala u sklopu NATO summita u Bruxellessu.Lideru Europske unije pomogli su i predsjednici Finske Sauli Niinisto i Ukrajine Petro Porošenko, a morao je priskočiti i nizozemski premijer Mark Rutte, jer je Juncker u jednom trenutku počeo opasno posrtati.
Iako mnogi već godinama govore kako čelnik Europske unije ima ozbiljnih problema s pićem, a zlobnici su mu dali i nadimak 'Juncker the Drunker', Juncker se brani da je riječ o zdravstvenim problemima, odnosno da pati od išijasa, zbog čega se ponekad ne može normalno kretati.

Portugalski premijer Antonio Costa tako je u četvrtak kazao kako mu se Juncker požalio na bol u leđima.

- Nisu to ozbiljni zdravstveni problemi, ali koliko ja znam, zbilja je riječ o problemima s leđima, i to već neko vrijeme, kazao je i nizozemski premijer Mark Rutte.

 


U međuvremenu, kako se snimka počela širiti društvenim mrežama, tako su i brojni komentatori počeli tvrditi da im Juncker izgleda pijano, a oni koji nisu htjeli otići tako daleko složili su se da prizor nije nipošto slika kakvu bi Europa željela  poslati u svijet. Čak suprotno.

 

No, ne možemo se suzdržati i podsjetiti na jedno vrlo neugodno, a istodobno i vraški, nevjerojatno, smiješnu neugodnost koja se dogodila predsjedniku HHO-a Zvonimiru Čičku kada su mu prije tri godine, prilikom dodjele Povelje RH, potpuno popustili tregerčići na hlačama. I to pred predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarević.

Ovaj prizor zacijelo je jedan od najurnebesnijih u službenoj, novijoj povijesti Hrvatske. Na svu sreću Čičak je bio trijezan i jedini krivac bile su prokleti tregerčići. Hvala im. :-D!

 

 

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

NEĆU ili NE ĆU?

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna