FANOVI Sa Sanaderom tužitelj iz BiH, sa Mamićem dekan

Iako, zapravo, dosad u medijima nisu izašli detalji o tome tko su četiri gospodina koji poziraju s bivšim hrvatskim premijerom kojem se sudi za teška koruptivna djela, Telegram.hr doznaje kako je među njima bio i gospodin Ivan Matešić, tužitelj Tužiteljstva BiH.

 

Gospodin Ivan Matešić, koji je na fotografiji zagrlio Sanadera, tužitelj je Tužiteljstva Bosne i Hercegovine. Na tu je poziciju izabran krajem 2013. godine.

Ranije je, od 2007. godine, obavljao dužnost savjetnika federalnog ministra pravosuđa Feliksa Vidovića, a krajem 2008. godine bio je postavljen na mjesto pomoćnika federalnog ministra pravosuđa za područje uprave. Osim toga, početkom ove godine kandidirao se i za glavnog tužitelja u Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine.

 

 

Također, nedavno se u društvu Zdravka Mamića, od hrvatskog pravosuđa odbjeglog bivšeg čelnika NK Dinamo, kojeg je Županijski sud u Osijeku proglasio krivim zbog izvlačenja 116 milijuna kuna (oko 16 milijuna eura) iz zagrebačkog kluba te nanošenja štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna (oko 1,2 milijuna eura), našao i sami dekan Sveučilišta Mostar, prof.dr. Ivan Vasilj.

Za razumjeti je da su masama za 'selfiranje' privlačni i Mamić i Sanader, ali kada "na tu foru" padnu i predstavnici pravosuđa i akademskih krugova...

 

 


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

NEĆU ili NE ĆU?

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna