Nezapamćeni neredi navijača u Beogradu, svijet šokiran

Trebao je to biti veliki 156. 'vječiti derbi' između Partizana i Crvene zvezde, ali ono što je trebao biti praznik nogometa u Srbiji pretovrio se u krvavi obračun navijača.Naime, u 15 minuti utakmice došlo je do sukoba dviju frakcija Grobara što se jadno vidi na nekim snimkama. Skupina 'Vandal boys' u početku je 'pritisnula' puno veću skupinu 'Alcatraz', ali su u konačnici izvukli puno deblji kraj. Spomenuta skupina je tribinu napustila pretučena, spaljena bakljama i skinuta do gole kože.

Srpski mediji, točnije Alo.rs donosi nove detalje o ružnim scenama stadiona u Humskoj, te navodi kako su u čitavoj tučnjavi sudjelovali i Hrvati, ali i Grci te Makedonci. Prema izvještajima MUP-a privedeno je 26 osoba, dok ih je nekoliko završilo u bolnici.

Navodno je najgore prošao upravo navijač iz Hrvatske, 26-godišnji A.F koji je zaradio ubod nožem u leđa. Kako prenose tamošnji mediji on je u Srbiju ušao legalno 12. prosinca, a sumnja se kako je bio jedan od glavnih izazivača nereda. On je trenutačno hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, kao i još neki navijači od kojih je jednom otkinuto uho, nos te mu je izbijena većina zubiju.

Isti portal navodi kako su čitav incident organizirale kriminalne grupe iz Srbije i Crne Gore.


(Izvor: Sportske novosti/Jutarnji list)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna