HRVATSKU TRESE 'PAKETIĆ' AFERA: Pokloni za siromašne završili u privatnom vrtiću

Državna tajnica RH Margareta Mađerić tvrdi kako nije bježala od kamera u privatnom katoličkom vrtiću kad je Ekipa Dnevnika Nove TV otkrila da su u njega pristigli poklon paketi namijenjeni siromašnoj djeci.

 Margareta Mađerić, državna tajnica u ministarstvu za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku RH poručila je kako joj je žao ako je netko shvatio da je htjela pobjeći od novinara na proslavi blagdana Svetog Nikole u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana.
 
Državna je tajnica tada ignorirala pitanje novinarke Dnevnika Nove TV što pokloni za najpotrebitije rade u privatnom vrtiću te pobjegla od kamera.

"Oko podjela poklona je sve transparentno, žao mi je ako je netko shvatio da sam htjela pobjeći", kazala je Mađarić na konferenciji  „Ljudska prava nemaju rok trajanja - Život u domu za starije i nemoćne“, u Domu za starije osobe Centar u Klaićevoj 10 u Zagrebu.

O aferi paketi koju je otkrila Nova TV danas se govorilo i u Saboru.

SDP-ovac Saša Đuić poručio je kako je državna tajnica nova nacionalna prvakinja u sprintu. Vidno iznervirana resorna ministrica Nada Murganić branila se od optužbi koje su pljuštale iz redova oporbe.

(Tekst i foto: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna