Bh. predsjednička trojka kod Vučića - Prvo su zategli, pa sad žele relaksirati odnose

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je radnu večeru za članove tročlanog Predsjedništva BiH, predsjedavajućeg Dragana Čovića, Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića, tijekom koje je razgovarano o bilateralnim odnosima, ekonomskoj suradnji i infrastrukturnim projektima."Sa Predsedavajućim i članovima Predsjedništva BiH tijekom radne večere razgovaramo o bilateralnim odnosima, ekonomskoj suradnji i infrastrukturnim projektima", objavio je Vučić na svom Twiter nalogu, uz zajedničku fotografiju s gostima iz BiH, prenosi TANJUG.

Večera je održana u beogradskoj vili Bokeljka, u kojoj se inače organiziraju sastanci sličnog karaktera sa svjetskim državnicima koji dolaze u posjetu Srbiji. Dolazak članova Predsjedništva BiH je popraćen jakim mjerama osiguranja u užem okruženju oko vile, piše Faktor.ba.

Za razliku od posjete predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdogana, kada je goste glazbeim interpretacijama zabavljao srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, ovaj put su domaćini odlučili stvari u ruke povjeriti profesionalcu. Gosti na ovoj neformalnoj večeri će, doznaje Faktor, imati priliku slušati popularnog pjevača Željka Samardžića (nekadašnjeg Mostarca op.su.RE).

 


Službeni dio programa posjete, podsjećanja radi, počinje sutra u 10 sati, kada će za članove Predsjedništva BiH pred Palatom Srbije biti organiziran svečani doček, nakon čega je planiran i sastanak sa predsjednikom Vučićem.

Plenarni razgovori izaslanstva BiH i Srbije planirani su za 11sati, a nakon njih će uslijediti i konferencija za medije, na kojoj će se javnosti obratiti predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović. Tijekom dana su predviđeni sastanci i sa predsjednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić, predsjednicom Skupštine Republike Srbije Majom Gojković te posjeta Spomeniku neznanom junaku na Avali.


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna