ZBOG MIHALJEVIĆA: Skupština HBŽ zakazala sjednicu pa je za pola sata odgodila

Jučer je na email adrese medija stiglo priopćenje iz Skupštine HB županije o novom terminu održavanje sjednice koja je trebala biti održana 6. studenog.

 

 

Novi termin 25. sjednice je bio zakazan za petak, 24.11., ali samo nakon pola sata u novom priopćenju stoji da se ista sjednica odgađa do daljnjeg i to bez ikakvog obrazloženja, piše Livno online.

 

Podsjećaju da je predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH HB županije Ivica Brešić za Tomislavnews, nakon neodržavanja sjednice od 6.studenog, izjavio kako je zasjedanje 25. sjednice Skupštine Hercegbosanske županije odgođeno zbog pristiglih amandmana na zakon, a koji nisu bili razmatrani na sjednici Vlade i kako se čeka stav ŽO HDZ HBŽ i ministra Darinka Mihaljevića oko medijske drame koja se digla oko njega, dodavši kako će se to vrlo brzo riješiti. Brešić nije rekao na koji prijedlog zakona misli, prenosi ivno-online.

Republika podsjeća da je ministar unutarnjih poslova HBŽ-a u žižu javnosti dospio nakon što je Žurnal objavio da je čak troje njegove djece primalo stipendije kao ekonomski ugroženo, kao i da su stanovali u studentskom domu, gdje također nemaju pravo na smještaj oni čija obitelj ima primanja preko 2000 kuna, a što je svakako obitelj ministra Mihaljevića.

(Republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna