NEVJEROJATNO Mektić poručio Čoviću: Ne petljaj se u interese srpskog naroda, Dodikovi i tvoji interesi doći će na red jednog dana

Reagirajući na izjavu hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, koji je nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom rekao da hrvatski ministri u Vijeću ministara neće podržati nijedno zakonsko rješenje u kojem nisu uvaženi stavovi iz Republike Srpske, Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH mu je poručio da se "ne petlja u interese srpskog naroda"."Poručujem Draganu Čoviću neka se ne petlja u interese srpskog naroda. On je zaštitu interesa srpskog naroda pokazao i na način kako se odnosi prema zločinima nad Srbima u Hrvatskoj i prema zločinima nad Srbima u Hercegovini, da bukvalno ne postoje. Nakon što je istrijebio Srbe u Hercegovini ne treba štititi interese srpskog naroda. Ako on i Dodik imaju neke međusobne interese da štite, to mogu biti interesi oko kriminala neka to rade, ali će i to doći na red jednog dana”, kazao je Mektić u izjavi N1.

Podsjetimo, predsjednik RS-a i ujedno i predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik je na sastanku s Čovićem kritizirao srpske ministre i zastupnike PDP-a i SDS-a na državnoj razini, a Čović je obećao kako hrvatski ministri u Vijeću ministara BiH neće izglasavati ništa što nije u interesu Republike Srpske.

Dodik je već prije, kada je bilo jasno da će Mladen Ivanić iz PDP-a postati član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, a ne SNSD-ova Željka Cvijanović, kazao:"Dragan Čović će više biti član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske nego Mladen Ivanić".


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna