Vujić kao da je u zemlju propao, vjerovali su mu i brojni roditelji u BiH

Nakon što su u emisiji Provjereno suradnici Slavena Vujića izrazili sumnje u njegovo poslovanje, tata Slaven ugasio je profil na facebooku i nestao s lica zemlje. Kao da je u zemlju propao.Čovjek kojeg je javnost bolje upoznala nakon što se Jadrolinija ispričavala zbog postupka prema njegovu sinu, a koji se samoproglasio borcem za autističnu djecu bio je u kontaktu i s brojnim roditeljima iz BiH.

Na društvenim mrežama roditelji iz BiH svjedoče kako su slali novce Slavenu Vujiću, koji im je posredovao kod slanja nalaza u inozemstvo, a spominju se iznosi od 1200 kuna. Neki roditelji su svoje nalaze dobili, a neki ne. Ogorčenost razinom prijevare Slavena Vujića i u BiH je velika.

Prema izjavama koje su se mogle čuti u Provjerenom Vujić je u zadnje dvije godine inkasirao milijun kuna, a većinu tih sredstava potrošio nenamjenski, bez namjere da uistinu pomogne autističnoj djeci.

O navodima svojih bivših suradnika Vujić se još nije oglasio, a mediji u Hrvatskoj spominju da je moguće kako on više i nije u Hrvatskoj.
(K.S.P/Republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna