Poplava 'fejk' robe i brendova na tržištu skočila na 509 milijardi dolara vrijednosti

Količine proizvoda krivotvorenih robnih marki i brendova na svjetskim tržištima povećale su se između 2013. i 2016. za gotovo 50 milijardi dolara, utvrdila je Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) u najnovijem izvješću o trgovini piratskom robom, piše Novac.hr.

Opširnije...

Trump je objavio: Islamska država više ne postoji

Objavio je to danas poslijepodne američki predsjednik Donald Trump novinarima pokazavši dvije karte. "Ovo je IS na dan izbora. Ovo je IS danas", rekao je Trump pokazujući novinarima kartu punu crvenih točaka "prije" i praznu kartu "poslije".

Opširnije...

TRAGEDIJA U rudniku kod Srebrenice stradala dva rudara

U rudniku boksita na području općine Srebrenica došlo je do odrona pri čemu su dvojica radnika smrtno stradala.

Opširnije...

Austrijski kardinal održao tiskovnu o Bleiburgu, pišu mu obitelji ubijenih, zvao ga i nadbiskup Puljić

Kardinal Christoph Schönborn, predsjednik biskupske konferencije, na konferenciji za novinare govorio je odbijanju molbe Hrvatske biskupske konferencije za održavanjem mise na Lojbaškom polju pored Bleiburga.

Opširnije...

Dva milijuna Britanaca želi ostati u EU, a u Uniji kasno sinoć pristali na odgodu brexita

Čelnici 27 zemalja članica Europske unije pristali su u četvrtak navečer jednoglasno na odgodu izlaska Velike Britanije iz Unije do 22. svibnja ako sporazum o razdruživanju bude potvrđen u britanskom parlamentu, a ako ne bude potvrđen onda bi se London do 12. travnja trebao izjasniti želi li održati izbore za Europski parlament ili izići bez sporazuma.

Opširnije...

Tko je, kako i zašto želio ubiti Nobila i ‘pakirati’ Blaškiću?

U Sarajevu je nedavno predstavljena knjiga odvjetnika iz Hrvatske Ante Nobila ‘Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu’. U knjizi Nobilo piše o hrvatskom pravosuđu, političkim relacijama, njemačkom pravosuđu kao i brojnim tajnim, obavještajnim i kontraobavještajnim vezama i zbivanjima na području bivše Jugoslavije i Njemačke. Kako piše, on je svoje iskustvo s tajnim službama iz obrane generala HVO-a Tihomira Blaškića koristio u obrani Perkovića. Upravo njegov branjenik Perković, kako to piše, svojedobno mu je spasio mu život od „ljudi iz Herceg-Bosne“.

Opširnije...

No comment.

Bijednici

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna