MALA ŠKOLA LAŽNIH VIJESTI Kako u Rusiji preminule pjevačice hvale hrabre mrtve novinare

Neukusnom lažnom vijesti u koju su upetljali mrtvu opernu zvijezdu i poginulog novinara, TV i radijska mreža Zvezda ruskog ministarstva obrane opet je potaknula raspravu o lažnim vijestima i primjeni novog zakona o njihovom sankcioniranju te otvorenom nepoštivanju države, službenih dužnosnika i ruskog društva. No hoće li se sankcionirati svaki medij na internetu, pa i zagovarač službene politike, kakav je Zvezda, koja je objavljivala vijesti da Ukrajinci zbog gladi kradu hranu golubovima, piše tportal.hr.

Opširnije...

Čović se u Zagrebu na predizbornom skupu HDZ-a susreo s Merkel

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović, u društvu sa premijerom susjedne Hrvatske i predsjednikom HDZ-a te zemlje Andrejem Plenkovićem, susreo se u subotu večer u Zagrebu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Opširnije...

PRONAŠLI NAČIN Biskup Petanjek održao propovijed nazvanu govor na Bleiburgu: Hrvatski narod ima pravo očuvati sjećanje na svoju prošlost

Krčki biskup Ivica Petanjek poručio je u subotu, u propovijedi tijekom 74. komemoracije Bleiburške tragedije, da hrvatski narod ima pravo i da treba očuvati sjećanje na svoju prošlost i odati počast svim žrtvama te se usprotivio svima koji mu osporavaju to pravo.

Opširnije...

BRUTALNA PORUKA POLITICI: Maturanti "Zovite Angelu, završili smo!

Tisuće maturanata prodefiliralo se ovih dana ulicama svojih rodnih gradova u najsvečanijem što su ikada obukli. Ponosni, jer gaze u odraslo sutra. Nesvjesni, ili pak većinom i odviše svjesni što sutra donosi.

Opširnije...

K'O FOL, NEŠTO NOVO? Korupcijski skandal austrijskog vicekancelara

Austrijski vicekancelar i predsjednik desno-populističke Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) Christian Strache ponudio je uoči parlamentarnih izbora u Austriji 2017. ruskoj poduzetnici prednost pri dodjeli javnih natječaja u zamjenu za donacije za predizbornu kampanju FPÖ-a, javljaju u petak njemački mediji Der Spiegel i Sueddeutsche Zeitung.

Opširnije...

HAJ ĆIRO, SJEDI S MIROM U SDSS NE DIR'O - Ćiro je živ iako ima osmrtnicu, kao pravi kameleon sada je uz Pupovca

Nakon što je snimio promidžbeni spot za SDSS Milorada Pupovca, Miroslav Ćiro Blažević, nimalo neočekivano, susreo se s neugodnostima. Naime, objavljena je njegova lažna osmrtnica. No Ćiro se javio živ, zdrav i dobro raspoložen.

Opširnije...

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna