Novi medij u katolika u BiH zove se NEDJELJA

Portal Katoličkog tjednika pod nazivom www.nedjelja.ba danas je počeo s radom. Portal je u prostorijama Medijskoga centra Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) – Pruščakova 13, u Sarajevu svečano online pustio vrhbosanski nadbiskup metropolit Vinko kard. Puljić, u nazočnosti uprave i djelatnika Katoličkog tjednika.

Opširnije...

OKLE PARE MAJSTORE Mektić: Odakle Dodiku 200.000 eura u kešu koje je krajem svibnja unio u BiH?

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić pozvao je danas predsjednika RS-a Milorada Dodika da objasni “porijeklo i odakle mu 200.000 eura, koje je prije mjesec dana unio u BiH”. Mektić tvrdi da je Dodik unio iz Srbije 200.000 eura na jednom od graničnih prijelaza, krajem svibnja.

Opširnije...

NOVA PRESUDA: Elektroprivreda BiH dužna Rami skoro 2.2 milijuna maraka

Odlučno zalaganje za zakonit i korektan odnos elektroprivrednih poduzeća spram općine Prozor – Rama dovelo je ovih dana do još jedne presude u korist Općine.

Opširnije...

Novalić priznao da ima puno lažnih branitelja, rekao da nije političar i lopov i da je zaposlio 'u glavu' 1.522 čovjeka

Federalni premijer Fadil Novalić obratio se jučer demobiliziranim braniteljima Armije BiH koji dva tjedna, pa i na sam Bajram, prosvjeduju ispred zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu. On se pojašnjenjima pokušao približiti prosvjednicima, ali oni i dale ne odustaju od zahtjeva za isplatu dodatka razvojačenim braniteljima.

Opširnije...

PISMO 'ONOG KOJI JE BACIO KAMEN' Frano Krišto: Hoće li me nakon ovog pisma opet hapsiti 'živog ili mrtvog'?

Frano Krišto mladić je iz Livna koji je pozornost javnosti 'stekao' nakon što je, kako je kazao, u stanju frustriranosti teškim položajem mladih i Hrvata u tom gradu, gađao kamenjem Borjanu Krišto, zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenicu predsjednika HDZ-a BiH. Mladi Krišto je uhićen, potom saslušan i pušten te je ovaj incident po žurnom postupku već na sudu. Najnovijim istupom u javnost nesumnjivo je da će Krišto, koji s Borjanom Krišo nije rodbinski bliže vezan, ponovno uzburkati ionako uzburkanu livanjsku javnost.

Opširnije...

APEL Zahtjevom za gašenjem AlJazeere zahtjeva se gašenje slobode na informaciju i globalnu slobodu medija

Svi mi iz naše medijske mreže, vjerujemo da bilo kakav poziv za zatvaranje Al Jazeere, nije ništa više nego pokušaj gušenja slobode izražavanja i prava ljudi da dobiju informaciju, te njihovog prava na slobodu mišljenja", ističu iz ove medijske kuće. Naglašavaju da zadržavaju pravo da se profesionalno bave novinarstvom i ne povijaju pod pritiskom bilo koje države ili vlasti.

Opširnije...

No comment.

ZAŠTO HRVATI ISELJAVAJU?

Top teme

Trach

Promo

Kolumna