Ministar policije ŽZH-a poslao specijalce na branitelje

Na graničnom prijelazu Gorica policija je prekinula mirni prosvjed razvojačenih branitelja dok je na graničnom prijelazu Bijača dan rok braniteljima da se mirno povuku ili će morati intervenirati. Kako Republika doznaje nekoliko branitelja prosvjednika je uhićeno.

Opširnije...

PRIVEDEN SIN MIRSADA KEBE: Razvalio vrata razbojniku koji ga je opljačkao

Sarajevski policajci priveli su u noći sa subote na nedjelju sina bivšeg potpredsjednika FBiH Mirsada Kebe Mehmeda Kebu (35), zbog sumnje da je počinio kazeno djelo oštećenje tuđe stvari.

Opširnije...

'Zaboravljeni branitelji' blokirali granične prijelaze

"Zaboravljeni branitelji" blokirali su nekoliko graničnih prijelaza u Federaciji BiH, kako bi se izborili za usvajanje Rezolucije, javlja Anadolu Agency (AA). Predsjednik Udruge "Zaboravljeni branitelji" Drago Grbavac ističe kako je današnji potez branitelja očajnički krik za njihova osnovna prava.

Opširnije...

Kontroverzni bogataš i izumitelj traži pomoć bh. diplomacije: Ivan Žilić tuži Njemačku sudu za ljudska prava u Strasbourgu

Ovaj kontroverzni izumitelj na području autoindustije, tužbu je predao kao državljanin BiH jer su se, kako kaže, iscrpili svi pravni lijekovi i instance u Njemačkog gdje se vodio višegodišnji sudski proces, a iz kojeg je Žilić izašao kao gubitnik.

Opširnije...

Čak 90 vitezova stiže u Stolac, među njima i Slovenci

Prvi srednjovjekovni sajam u Bosni i Hercegovini Stolačka tarča održati će se treću godinu zaredom u starom gradu Vidoškom kod Stoca u petak 19. i subotu 20. svibnja 2017., u organizaciji Javne ustanove Radimlja Stolac i Općine Stolac. Iznimno je veliko zanimanje ljubitelja povijesti i tradicije stolačkog i hercegovačkog kraja za ovu tradicionalnu manifestaciju. Kako teku pripreme za ovogodišnju Stolačku tarču, što sve očekuje posjetitelje, tko će sve sudjelovati, u intervjuu za portal Politika24.net otkriva organizator i ravnatelj J.U. Radimlja Stolac Ante Vujnović.

Opširnije...

ŠEPIĆ NAKON ISKLJUČENJA iz SDA: Ne želim državu samo za odabrane, koju vodi obiteljska skupina poslušnika

Nakon što je jučer isključen iz SDA, Senad Šepić govorio je za N1 i objasnio kako je biti bivši član ove stranke. "Dobro se osjećam. Ja sam u stranci, i inače u svom djelovanju radio ono što sam mislio da je ispravno. Ništa se nije promijenilo. Tako ću djelovati i ponašati se", kazao je u uvodu.

Opširnije...

No comment.

AKCIZE

Top teme

Trach

Promo

Kolumna