BRAJKOVIĆ PORUČIO: Nađite tko je napravio dug 400 milijuna i potrošio 100 milijuna maraka koliko sam ostavio

  Javnosti se otvorenim pismom obratio bivši direktor Aluminija Mijo Brajković, nakon što su ga mediji prozvali da je iz Aluminija izvlačio milijune za stranku. On kaže da je Aluminij ostavio na zdravim nogama, sa 100 milijuna na računu te poziva da se energija usmjeri kako bi se pronašli ljudi koji su zavalili Aluminij za 400, a potrošili i onih 100 milijuna

Opširnije...

Vatikan otvara grobove zbog 36 godina starog misterija

  Stručnjaci sudske medicine u subotu su izvukli kosti iz dviju kosturnica unutar zidina Vatikana u sklopu istrage o nestanku djevojčice 1983., slučaju koji se pretvorio u jedan od najvećih misterija suvremene povijesti Vatikana, ali i dodatne istrage o tijelima dviju princeza koja su premještena iz njihovih grobova.

Opširnije...

ČEKANJE POSTAJE PROŠLOST: BIHAMK postavio web kamere na 62 lokacije širom BiH

Informativni centar BIHAMK-a 2016. godine službeno je pokrenuo projekt "Videonadzor specifičnih mikrolokacija cesta u Bosni i Hercegovini" te su do sada postavljene 62 kamere, a u planu je proširivanje liste lokacija, kao i modernizacija postojećih.

Opširnije...

Ostojić: 'EU šuti i gleda kako za nju obavljamo prljavi posao obračuna s migrantima'

"Zadatak policije nije vratiti nekoga u Bosnu i Hercegovinu. Migranta se može vratiti, ali postupkom koji je propisan europskim pravilima. Europa šuti na sve ovo. Ured Frontexa šuti, nevladine udruge koje su sastavni dio UN-a šute, osim organizacija kao što je Are You Syrious. UNHCR šuti, a ustvari se Hrvatskoj odobrava da protuzakonito, tjerajući policijske službenike da rade nešto što nije u skladu ni s propisima EU ni s hrvatskim propisima, nešto što je zapravo želja čelnika unutar EU koja očito ne pronalazi način da postupi kako je to potrebno", kaže bivši ministar MUP-a Hrvatske Rano Ostojić za Globus.

Opširnije...

ZAŠTO SU UOPĆE BILI U BiH - DA SE SLIKAJU? Vrhovni sud: Nizozemska je djelomično odgovorna za pokolj u Srebrenici - 10% (što bi značilo za oko 800 žrtava)

Nizozemski Vrhovni sud u petak je presudio da je nizozemska država djelomično odgovorna za smrt 350 Bošnjaka u Srebrenici koji su 1995. izbačeni iz UN-ove sigurne zone pod kontrolom nizozemskog vojnog kontingenta i potom likvidirani u naletu snaga bosanskih Srba, javljaju agencije.

Opširnije...

Haradinaj podnio ostavku nakon poziva iz Haaga - osumnjičen je za zločine

Kosovski premijer Ramush Haradinaj podnio je ostavku na dužnost premijera nakon sudskog poziva iz Haaga zbog sumnje za ratne zločine, prenose mediji.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna