Gradonačelnik Bihaća: Migrantska kriza je u Bihaću, ne u BiH, nitko nam ne pomaže - prestajemo financirati kamp Vučjak

U Bosni i Hercegovini ne postoji migrantska kriza, već u Bihaću gdje trenutno boravi više od 6.000 migranata, izjavio je danas u Sarajevu gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, javlja Anadolu agency (AA).

Opširnije...

Zdravko Mamić graditi će sportski centar u Ravnom

Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom. Od Općine je već kupio zemljište i samo je pitanje vremena kada će svoje poslovno carstvo proširiti na jugoistok Hercegovine, tek kojih desetak kilometara dalje od Dubrovnika, piše Slobodna Dalmacija.

Opširnije...

Trump zbog napada na Siriju Turskoj nametnuo sankcije, ali joj i dalje prodaje oružje

Donald Trump također je rekao da će zaustaviti trgovinske pregovore vrijedne 100 milijardi dolara s Ankarom i udvostručiti carine na turski čelik, koje su trenutačno 25 posto. 

Opširnije...

Sirijski ratni kaos: Asad sklopio savez sa Kurdima, osvojili su turski strateški cilj

Nakon punih pet godina, postrojbe sirijske armije ušle su u grad Tel Tamer, a sve zato što su se tako u nedjelju navečer dogovorili predsjednik Bašar al-Asad i Kurdi koji kontroliraju to područje o slanju vojske u ovaj dio sjeveroistočne Sirije kako bi se suprotstavili turskoj ofenzivi, analizira Jutarnji list.

Opširnije...

Potpredsjednica VSTV preko Facebooka optužuje EU i američko veleposlanstvo za rušenje VSTV-a

Potpredsjednica Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH Ružica Jukić tvrdi da, "ukoliko se raspadne VSTS i ostale institucije na razini BiH će se raspasti". Ovo je nesvakidašnja, javna, obajava neke od visokopozicioniranih osoba u pravosuđu u kojoj Jukić kritizira EU, neka od veleposlanstava u BIH među kojima i SAD-a, kao i neke od sudaca.

Opširnije...

Vijeće EU-a: Odmah formirati vlast na državnoj razini i u FBiH

Ministri vanjskih poslova zemalja članica Europske unije u ponedjeljak su u Luxembourgu ponovno su pozvali odgovorne u Bosni i Hercegovini da što prije uspostave vlast na državnoj razini i u Federaciji BiH.

Opširnije...

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna