Uoči obljetnice "ukazanja" pušten film koji diskreditira Žanića i Perića

Slučajno ili ne, mjesec dana prije godišnjice u Međugorju, a nedugo nakon što je papa Franjo opetovano potvrdio svoje sumnje da se međugorskim "vidiocima" ukazuje Gospa svaki dan, na nekim portalima i društvenim mrežama pojavio se misteriozni film od 'Od Fatime do Međugorja'.

Opširnije...

'POTPORA TERORIZMU' Egipatske vlasti zabranile 21 web stranicu, među njima je i Al Jazeera

Egipat je zabranio 21 web stranicu, uključujući i glavnu internetsku stranicu katarskog televizijskog kanala Al Jazeera zbog “potpore terorizmu”, objavili su u srijedu lokalni mediji i sigurnosni izvori.

Opširnije...

TADIĆ: Osuđena 23 ISIL-ovca

U proteklom razdoblju za kaznena djela terorizma izrečene su pravomoćne kazne u trajanju od ukupno oko 150 godina zatvora, najveća kazna izrečena je Harisu Čauševiću za bombaški napad na policijsku stanicu u Bugojnu, 2010. godine, u trajanju od 35 godina zatvora, što je najveća kazna za terorizam u BiH i regiji.

Opširnije...

Trump s obitelji kod pape Franje

Američki predsjednik Donald Trump danas se u Vatikanu sastao s papom Franjom. Mediji su izvijestili o susretu s velikim očekivanjima

Opširnije...

Glasnović pozira s oružjem

Željko Glasnović, neovisni saborski zastupnik iz tzv. dijaspore, objavio je na svojem Facebook profilu nekoliko fotografija na kojima pozira s raznim vrstama vatrenog oružja.

Opširnije...

Tko je bombaš samoubojica iz Manchestera: 22-godišnji Salman Abedi tjednima se 'čudno ponašao'

Bombaš samoubojica odgovoran za masakr u Manchester Areni, gdje su u eksploziji poginule 22 osobe, tjednima prije napada se "čudno ponašao", kako su za Daily Mail kazali susjedi Salmana Abedija.

Opširnije...

No comment.

Thompson

Top teme

Trach

Promo

Kolumna