RODITELJI MU U TUĐINI: Zašto je Frano Krišto zavitlao kamen prema Borjani

Svjedočio sam slučajevima gdje su daroviti studenti odustajali od studija i vraćali se kući jer im roditelji nisu mogli priuštiti toliko novca za studiranje, a to je ono što na što sam posebno osjetljiv i što me jako boli, rekao je nedavno u intervjuu za Pogled.ba Frano Krišto, student novinarstva koji je zamahnuo kamenom prema Borjani Krišto, te bi zbog toga mogao u zatvor

Opširnije...

Moje iskustvo po mostarskim bolnicama s umirućom majkom

”Zovem sestre da pozovu liječnika. Neće. „Ma nije joj ništa“, kažu. Ja gledam Ženu, moju Majku, kako…umire. A nitko ništa!”, navodi u svom iskustvu s mostarskim liječnicima novinar DW-a Svetozar Savić.

Opširnije...

Čović: Nemamo parlamentarnu većinu, ali moramo držati vlast do izbora

Član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH u srijedu, 29. ožujka, u Mostaru je izjavio da u BiH nema parlamentarne većine ali da se "političari moraju potruditi da vlast do sljedećih izbora kako-tako funkcionira".

Opširnije...

ZATVOREN KONGRES Panika u Washingtonu: Pucnjava kod Capitol Hilla

Uhićen je motociklist koji je, kako prenosi policija, pokušao prije udarca u policijski automobil i pregaziti nekoliko policajaca.

Opširnije...

DNEVNI LIST: Fratri se zahvalili Borjaninoj nevjesti na novcu Vijeća ministara

Dnevni list u današnjem broju donosi nove detalje o UG Hrvatska žena Livno. Pišu da Borjanina nevjesta više nije na čelu te udruge, te da livanjski fratri kasne najmanje godinu dana s informacijom da su dobili 100 tisuća maraka od UG Hrvatska žena Livno.

Opširnije...

Hrvatska ministrica kulture o Deklaraciji o zajedničkom jeziku: To je politička inicijativa i klasično izvrtanje teza

Informacija da će u Sarajevu u četvrtak biti objavljena Deklaracija o zajedničkom jeziku uzburkala je duhove u Hrvatskoj. I dok dio javnosti nije želio komentirati Deklaraciju, jer “ne želi raditi reklamu” njenim autorima, neki su je komentirali.

Opširnije...
No comment.

Europski put

Top teme

Trach

Promo

Kolumna