Prvi čovjek Ureda OESS-a u Mostaru posjetio Aluminij

Voditelj mostarskoga Područnog ureda Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) William Ozkaptan u petak, 14. srpnja, posjetio je Aluminij d.d. Mostar, ponukan posljednjim pozitivnim pomacima u poslovanju Hercegovačkoga diva u kojemu, kako je istaknuo, vidi potencijal za pokretanje pozitivnih pomaka u cjelokupnoj hercegovačkoj sredini.Ozkaptana je primio direktor Aluminija Mario Gadžić, zajedno s prvim suradnicima, a u ugodnomu su razgovoru razmijenili podatke o poslovanju mostarske tvornice, kao i o onim segmentima problematike javnoga života Mostara i Hercegovine na koje treba višestruko pozitivno utjecati, kako bi došlo do pomaka nabolje.

Premda već naviknut na određene nelogičnosti koje su stalnom pojavom u BiH, prvi čovjek mostarskoga ureda OESS-a uspio se iznenaditi podacima o količini državnih nameta i preprjeka kojima je izvozno okrenuto i energetski intenzivno gospodarstvo izloženo.

Najavio je, u svojim kontaktima s predstavnicima tijela vlasti na svim razinama u BiH, pokrenuti određena pitanja u tomu smjeru, ujedno pozvavši Aluminij na nastavak daljnjega razvijanja izraženoga društveno-odgovornog poslovanja i sudjelovanja u životu svoje zajednice.

Komentari:

No comment.

"Borci" za zarod

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna