HT Eronet ima novu web stranicu

Prateći potrebe korisnika kao i suvremene trendove komunikacija HT Eronet je danas pokrenuo svoju novu i modernu web stranicu na poznatoj domeni www.hteronet.ba.

Struktura web stranice u potpunosti je okrenuta korisniku i sadržava tri glavna segmenta: poslovni, privatni i korporativni.
Web je prilagođen boljem i bržem pronalaženju svih informacija koje zanimaju korisnike, od usluga, svih tarifa, akcija, ponuda mobitela i osnovnih informacija o HT Eronetu.

Napravljena je i aplikacija za provjeru stanja mobitela na prodajnim mjestima i korisnik može odabrati mobitel i provjeriti ima li ga recimo u Mostaru. Ako ga ima u jednom ili više prodajnih mjesta korisnik dobije informaciju o tome gdje ga ima i sve podatke od prodajnog mjesta, a prezentacija mobitela je proširena sa više detalja.  Korisnička zona je dodatno uređena kao i telefonski imenik, a članovi novog Plus kluba imaju svoje posebno sučelje.

Kako ističu iz JP HT d.d. Mostar, ova nova web stranica je još jedan od segmenata poslovanja HT Eroneta usmjeren ka korisnicima.

 

Komentari:

No comment.

Izvor sukobi i nezgode jednog naroda

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna