Specijalni predstavnik EU Peter Sorensen predvodi izaslanstvo koje će sutra posjetiti Trebinje

Peter Sorensen, šef Delegacije Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU, veleposlanik Republike Francuske, Nj.E. Roland Gilles i veleposlanik Republike Bugarske, Nj.E. Angel Aleksandrov Angelov, sutra će posjetiti Trebinje.

Taj posjet, kao dio programa posjeta specijalnog predstavnika EU općinama u BiH, je prilika za predstavnike EU-a da ostvare direktan kontakt sa lokalnim vlastima i građanima u zemlji. Na dnevnom redu razgovora biti će napredak Bosne i Hercegovine u procesu europskih integracija i zadaci na općinskoj razini. Isto tako, ovo je prilika da predstavnici čuju stavove lokalne zajednice i odgovore na pitanja.
Sastanak sa gradonačelnikom Trebinja, Dobroslavom Ćukom i predsjednikom Općinskog vijeća Veselinom Savićem planiran je ujutro u 9 sati, a snimanje i fotografiranje je moguće na početku sastanka. Nadalje, okrugli stol sa sudjelovanjem gradonačelnika Trebinja, građana Trebinja i predstavnika lokalne vlasti, poslovne zajednice, školstva i civilnog društva planiran je u 10 sati. Izjave za medije šefa Delegacije/specijalnog predstavnika EU Sorensena, veleposlanika Gillesa i Angelova i gradonačelnika Ćuka planirane su u 11.30 sati. /republikainfo.com/
 

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna